A ja tam Pawła lubię chociaż go nie znam. Zwłaszcza, że obiecał popsuć następne zdjęcie![]()
A ja tam Pawła lubię chociaż go nie znam. Zwłaszcza, że obiecał popsuć następne zdjęcie![]()
świetne zdjęcie - zresztą oceniłem wcześniej na obiektywnych (nie wiedząc, że to ty).
Zastanawiam się, czy przycięcie do kwadratu nie dałoby lepszego efektu (obcinanie z lewej) ale mogło by być nieco ciasno![]()
Routlaw -dzięki
Kuba - właśnie na obiektywnych zauważyłem, że byłeś na stawach zatorskich co mnie skłoniło do luknięcia w Twój wątek
Tak, w kwadracie kompzycyjnie może by było lepiej ale szkoda mi było tych ładnie rozmytych gałązek po lewej.Nie wiem czemu ale mi się podobają.
Dzięki za komentarz!
Potwierdzam - gałązki są bardzo ładne i mimo że nieco psują kadr (minimalnie to ich szkoda. Świetna jakość.
Jak wybierasz miejsce, gdzie się ustawić z namiocikiem??? Tylko na podstawie obserwacji czy jakoś inaczej?
PS: Ciekawe jak będzie wyglądać to popsute...ai jaki namiocik stosujesz?
Ostatnio edytowane przez Zigi ; 24-05-2006 o 12:21
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
Witaj Pawle
Znowu sie spotykamy, lecz tym razem nie na stawach
Pozdr
Rafał Gawełda
p.S.
Przyznaj sie, Jarzębatka na "PTAKI" to pełny kadr ???
Fotki ptaków swietne
Dzięki za komentarze.
Zigi
Zazwyczaj miejsce wybieram właśnie na podstawie obserwacji, czasami dostaję cynk o miejscu gdzie cos ciekawego jest.
Rafale jarzębatka zrobiona z podchodu - byłem się zorientować czy na "mojej" łącejest coś nowego.Stąd jest to 50% całej klatki.
Liczę na jakieś spotkanie na stawach-z przyjemnością bym się czegoś nauczył
No i stawiam "polewkę" jak się spotkamy
Pozdrawiam serdecznie!
widze ze ptaki na forum sie rozkreciły to moze ktoregos dnia spotkamy sie w terenie po to zeby poddychac swiezym powietrzem wymienic doswiedczeniami nawiazac kontakty Zaproponował bym Alaske bo miejsce dobre na bielikaale troszke zadaleko