Chodzi Ci o AF po podpieciu TC?
Działa po zaklejeniu styków - mniej pewnie jak bez ale w dobrych warunkach nie ma problemów.
Chodzi Ci o AF po podpieciu TC?
Działa po zaklejeniu styków - mniej pewnie jak bez ale w dobrych warunkach nie ma problemów.
Bardzo dobra ta seria szczególnie te fotki robione w ładnym swietle (czyli większość). Za Muflonem - zasługa dobrego szkła jest tu o wiele mniejsza niż by się mogło wydawać. Na pierwszy rzut oka widać, ze Paweł ma świetnie opanowany warsztat, wyczucie chwili i zawsze szuka dobrego swiatła - jak światła ładnego nie ma to czeka na jakiś niebanalny moment.
Muflon perqsista - dzięki
Fajnie, że się komuś podobają!
Sójka
Pozdrawiam serdecznie
Ostatnio edytowane przez Paweł ; 28-04-2006 o 09:50
Świetnie podszedłęś sójkę ! Szkoda, że w tym kadrze wygląda na mniejszego ptaka no i piórek z boku nie widać ...
O obiektywach wiem prawie wszystko
Sójka klasa!!
Faktycznie szkoda tych charakterystycznych piór ale i tak jest dobrze
Bardzo szczegółowe zdjęcie
Błysk lekki w oku wygląda jakby troszkę dopalone lampą (mam nadzieje że to złudzenie)![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Zdjęcie zrobione z namiotu
mxdanish
Zazwyczaj staram się robic tego typu zdjęcia jak jest przyzwoite światło - stąd ten błysk w oku.Zresztą na większości moich ptasich zdjęć jest ta iskierka w oku
Mam sójke również z boku z tymi ślicznymi piórkami ale kadr jest taki sobie - bardziej mi się podoba to które pokazałem.
Dzięki za komentarze!
Lewy dolny róg strasznie rozmydlony,a przysłona chyba malutka, jakie to szkło ?
O obiektywach wiem prawie wszystko
ptactow przeswietniea z ostatniej serii najlepiej wyglada 3
![]()
jak pisali inni, masz swietne oko i umiejetnosci![]()