na poczatku chcialbym sie przywitac serdecznie na forum,prosze doradzcie mi ktory wybrac, ktory jest lepszy i wogole i czy sklep www.agito.pl jest dobry sprawdzony i ogolnie ok.Thx za info
na poczatku chcialbym sie przywitac serdecznie na forum,prosze doradzcie mi ktory wybrac, ktory jest lepszy i wogole i czy sklep www.agito.pl jest dobry sprawdzony i ogolnie ok.Thx za info
oj stary lepiej módl sie żeby Hazan albo Vitez nie dowiedzieli sie że dublujesz posty bo...będzie z Toba krucho :wink:
Jeden i drugi to niezłe sztywniaczki...jakby co mnie tu nie było![]()
ja stawiam na a75
ja polecam dolozyc pare groszy i kupic A80. w porownaniu z A70 czy tez A75 to juz zupelnie inna bajka. jesli chodzi o parametry i jakosc zdjec to A80 porownuje z G3. Poza tym A80 ma obrotowy wyswietlacz LCD![]()
Niech CIENs napisze do czego chce tego aparatu używać to wtedy będzie można coś doradzić.
Pozdrawiam
Kostek
a wiec juz zamowilem jutro powinien byc,postanowilem ze kupie A75, a zdjecia bede robic raczej amatorskie ale nie mowie ze mnie nie wciagnie dalejzalezy mi na czystych zdjeciach,dzieki za info i pewnei bede tu czesciej zagladac
Grauluje wyboru![]()
Sam mam a75 i jestem z tego aparatu bardzo zadowolony!
Od razu uprzedzam Cie abyś zamówił pokrowiec bo bez niego ani rusz![]()
Jestem pewien że nie będziesz żałował wyboru,gdyż ja z natury jestem bardzo wybredny i marudny...a jednak a75 idealnie trafiła w mój gust...
Miłej zabawy!!
ja tez mysle ze bede zadowolony,a jesli chodzi o pokrowiec to pewnie cos tam sobie wykombinuje bo zabezpiecznie musi byca narazie to bede sie cieszyc pewnie z aparaciku
![]()
Oj będziesz,będziesz...bo jest naprawde z czego![]()
Tak swoja drogą to musisz zobaczyć filmiki w tym aparaciku..są bombowe!!!Nawet kiedy nakręcałem je wieczorem przy sztucznym świetle wychodziły super.Miodzik![]()
Do tego super przejrzysty ekranik lcd,super makro,masa ustawień manualnych i programów tematycznych.zoom optyczny połączony z cyfrowym cholernie mocno przybliża i jakość jest wystarczająco dobra żeby co nieco podglądnąć..ogólnie jak narazie wad niezauważyłem![]()
wlasnie dzis odebralem paczke,dzis czeka mnie troszke lektury znaczy sie instrukcja obslugi he he moze cos sie uda do jutra opanowacw koncu dzien wolny jutro..