Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: A70 czy A75 PILNE!!!!

peterpan
    Guest

Domyślnie

A gdzie i za ile kupiłeś swoją a75 bo ja kupiłm na allegro za 1125 zita w tym pokrowiec i akumulatorki oraz ładowareczka tylko ładuje 2 godzinki..ale jak na pojemnosc moich akumulatorków 2300 to i tak niezle
    Zycze miłej zabawy!!!

CIENs
    Guest

Domyślnie

z tego sklepu www.agito.pl dalem troche wiecej ale co tam zawsze taniej niz w normalnym sklepie ale ta instrukcja ciezka

peterpan
    Guest

Domyślnie

Jak czegoś nie wiesz pytaj śmiało
    Na pewno Ci pomogę kolego

CIENs
    Guest

Domyślnie

bede pamietac dzieki. a tu male pytanko na ile starczaja baterie? bo mi po jednym dniu pracy pokazuja ze sa slabe, i czy baterie(akumulatorki) Ni-Cd to to samo co NiMh? Bo zamierzam kupic, ladowarke mam jakas w domu do baterii. Czy moze byc zwykla ladowarka czy jest jakas inna specjalna np Canona?

peterpan
    Guest

Domyślnie

hehe widzę że już przeszłeś z etapu ślepej fascynacji w etap bardziej zaawansowany gdzie szare komóreczki już dochodza do głosu :wink: A pamietasz co pisałem o pokrowcu..oki oki do rzeczy ja od razu mialem ladowareczke z akumulatorkami i one starczają mi na około 200-300 zdjęc.Ja akurat mialem ladowarke i akumulatorki z pokrowcem gratis a ty bedziesz musial w najlepszym wypadku wydac na to z 250 zlotych..ale poszukaj moze gdzies taniej dostaniesz...bez tego niestety sobie nie pofocisz ...ach własnie sobie uswiadomiłem co to za szczescie ze ja to wszystko mialem za 1125 zeta Zwykłe baterie i ładowarka o której pisałes na nic Ci sie nie przydadzą No ale głowa do góry będzie dobrze!!!!

CIENs
    Guest

Domyślnie

zaraz zaraz,przeciez to maja byc baterie NiMh tak zwane akumulatorki no nie? a skoro mam ladowarke na ktorej napisane jest Ni-Cd to moge tez nia ladowac NiMh? wiec ladowarke bym juz mial i pozostaloby kupic akumulatorki NiMh?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CIENs
    zskoro mam ladowarke na ktorej napisane jest Ni-Cd to moge tez nia ladowac NiMh?
    Nie mozesz. Inny prad, w innych "porcjach" daje i szybciutko by ci zniszczyla pojemnosc NiMh.

CIENs
    Guest

Domyślnie

ok a sa ladowarki co napisane jest na nich ze przeznaczone sa do tego rodzaju i tego, jak to wtedy dziala?rozpoznaje baterie????PS sory za glupie pytania ale nie wiem co robic czy kupic aku czy jechac na alkaicznych...????

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CIENs
    ok a sa ladowarki co napisane jest na nich ze przeznaczone sa do tego rodzaju i tego, jak to wtedy dziala?rozpoznaje baterie????
    Albo jest na nich przelacznik (jak na mojej) albo same rozpoznaja ; nie wiem jak - troche sie placi za takie sprytne bestie procesorowe co dodatkowo ultra fast laduja i jeszcze same sie wylaczaja po naladowaniu - moja tylko swieci zielona dioda.

Jericho
    Guest

Domyślnie

peterpan,
    Ej kolego nie wiesz czy ten koles z allegro ma jeszcze do sprzedania taki zestawik jak twoj. BNo cena jest naprawde kuszaca. Ja znalazlem za 1600 z aku+lad+256mb

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów