ja bym zostawil mniej nad glowa, nie wiem po co f az 10
Wtedy flaga nie zmieściła by się w kadrze a chyba takie było zmierzenie fotografa.Po co f10?Po to by Barack nie miał rozmazanych uszu a wymieniona już flaga nie była biało-niebieską plamą.
Tak poza tym detal jaki daje to body szokuje.Wiem, że Ds MKIII już taki dawał ale teraz mamy to za 3x mniejszą kasę.
Tyle tam swiatla, ze az Barakowi oczy łzawią![]()
A ja mam wrazenie ze af ustawil ostrosc bardziej na brwi niz na oczy...
jakbyś miał takie oczy to też wolałbyś bardziej eksponować brwi:P
nie powiem że 5d mk2 nie kusi mnie dość mocno, lecz poczekam aż troche potanieje
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.
Ten wątek jest delikatnie mówiąc bez sensu ...
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
a fotograf, który zrobił zdjęcie pewnie zainkasował konkretny pieniądz za swojego pstryka i nawet mu przez myśl nie przeszło, żeby wchodzić w dyskusje o tym co jest za bardzo, a co za mało i czy ostrość jest na brwiach/rzęsach/oczach/ (niepotrzebne skreślić)...
Różne doświadczenia życia codziennego na szczęście utwierdzają mnie w przekonaniu, że jeszcze są na świecie ludzie, którzy zamiast dużo gadać o narzędziach po prostu używają ich. Tak, tak... można tak robić :-)
Panowie malkontenci - skoro prezio Obama został taki licho waszym zdaniem sfocony, to nie macie co marnować czasu na CB, tylko piszcie do Białego Domu z ofertami, przesyłajcie swoje portfolia i kasujcie grubą kapuchę :-) :-) Miłej nocy!![]()
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...