Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: canon eos 40d i iso

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaciekH Zobacz posta
    Napisz podanie do Canon Polska i opisz jak Cie boli problem trudnosci z czytaniem instrukcji, a noz widelec moze cos z tym zrobia...
    Wez kolego nie rozsmieszaj!
    Co to jest w takim razie jak nie rada? Polecenie? Jeśli tak to gdzie wykrzyknik?

Nie czytałem instrukcji, bo nie miałem najmniejszej potrzeby, żeby do niej zaglądać. Bardzo dobrze pamiętam co pisałem, a napewno nic nikomu nie doradzałem, w szczególności Tobie!
    A to szukasz pomocy?! Nie wiedziałem! Jak Ci moge/możemy pomoc?
    Może najpierw przeczytaj temat i wypowiedzi a zrozumiesz po co ktoś tutaj "występuje", zadaje pytania i jak mu pomóc! Jeśli tylko mnie nie chcesz pomagać to pisz do pytających na "PW" wtedy ja nie będę mógł z tej pomocy skorzystać. Jeśli piszesz na "Forum" to z pomocy może skorzystać KAŻDY!
    Po co wytężasz swój intelekt rozpoczynając "pyskówkę"? Jeśli nie chcesz pomagać to nic nie pisz, tym bardziej, że (jak widać z wypowiedzi) na tym się nie znasz i nie czytałeś instrukcji a tylko tak Ci się wydaje! Przeczytaj też regulamin! Jest tam napisane, że "Forum" przeznaczone jest do pomagania sobie wzajemnie a wypowiedzi w takiej formie jak Twoje to ZAŚMIECANIE!
    Skończyłem i więcej na ten temat nie dyskutuję!

Uzależniony Awatar MaciekH
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Preskaler Zobacz posta
    Co to jest w takim razie jak nie rada? Polecenie? Jeśli tak to gdzie wykrzyknik?
    Taki żarcik, ironia! Zresztą z emotką na końcu... Sorka jeśli była za trudna w odbiorze...

Cytat Zamieszczone przez Preskaler Zobacz posta
    Jest tam napisane, że "Forum" przeznaczone jest do pomagania sobie wzajemnie a wypowiedzi w takiej formie jak Twoje to ZAŚMIECANIE!
    Skończyłem i więcej na ten temat nie dyskutuję!
    Przeczytaj i Ty, zobaczysz że autor wątku znał już odpowiedź po 3 poscie, wiec zarówno moje jak i Twoje jak i wszystkich innych następne wpisy były off-topem i tak samo zaśmiecały wątek...

Również nie mam zamiaru dalej ciagnac tej glupiej dyskusji wiec nie rozgrzewaj zwojów
    20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R

Domyślnie

każdy ponad każdym .. spory trafiają do pralni - tam możecie dalej wymieniać "poglądy".
    .

Bywalec Awatar Fotograf1995
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Wracając do początku wątku, to dlaczego za takie coś nie ma warnów? Tematów z HTP i hi iso było od cholery i ciut ciut.
    Fotoreporter

"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."

Coś już napisał Awatar troll
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ehhhhhh.

Rozumiem manię pieniaczą ale jednak instrukcja JEST DO ZROZUMIENIA !!! Niemniej dysponujac tylko swoim małym rozumkiem................ na wszelki wypadek mam ją zawsze (instrukcję - nie manię) przy sobie. Do lamp byskowych też.
    Dzisiaj miałem taką małą "dyskusję" pod tytułem jak to wszystko działa. Czas - przysłona - głębia. No i dowiedziałem się że zdjecia ze sprzetu za TE pieniądze (400d + kit) maja być DOBRE - a co toto za mzimu jest to nikogo nie ochodzi. Znaczy się mojego adwersarza (rkę). No cóż - istnieje taki zielony prostokącik - stwierdziłem - i basta. I se trza kupić maupkę i po wróblach.

I niech nikt nie usiłuje mnie podejrzewać nawet o szczyptę ironii.

Pozdrawiam

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów