Kwestia gustu to dobra wymówka. Choćbyś nie wiem jak słabe rzeczy pokazywał zawsze możesz tak napisać.
Kwestia gustu to dobra wymówka. Choćbyś nie wiem jak słabe rzeczy pokazywał zawsze możesz tak napisać.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Marcin, po co pokazujesz tu zdjęcia? Podaj powód. Większość ludzi, którzy tu pokazują swoje prace oczekuje krytyki, aby móc poprawić swoją technikę. Ty najwyraźniej nie oczekujesz tego - po każdym komentarzu piszesz, że Ci się tak podoba. Sorry, ale na pochlebne komentarze do tych konkretnych prac to możesz liczyć na np. naszej klasie lub innej fotce, ale nie tu.
Na CB jest masa świadomych fotografów, którzy mogą Ci pomóc, ale Ty musisz chcieć tej pomocy.
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
ale o co chodzi
![]()
uzyskalem przeciez krytykedzieki
Canon EOS 450D + EF-S 18 - 55 mm IS f/3,5-5,6 + EF-S 55 - 250 mm IS f/4-5,6 + Velbon DF-50 + filtry + osłony itp.
Ale o so, kurde chodzi... Chyba muszę się napić więcej to się mnie rozjaśni![]()
No masochistaDaje gnioty, zebysmy go zgnoili, bo on tak lubi..
No tak mozna wywnioskowac
![]()
A co to znaczy uzyskać krytykę ?
Jak dla mnie marna prowokacja. (Taka jak kiedyś moja :P)
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."
to ja tezfajnie sie czyta te posty
![]()
Canon EOS 450D + EF-S 18 - 55 mm IS f/3,5-5,6 + EF-S 55 - 250 mm IS f/4-5,6 + Velbon DF-50 + filtry + osłony itp.