To taka ironia była, wiesz...![]()
(Nic nie mam do Zachęty ani do CSW, czasem po prostu nie rozumiem Sztuki tam wystawianej - podobnie jak tutaj)
Ostatnio edytowane przez mate00sh ; 19-01-2009 o 12:03
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
... a wg mnie jest tak: "chodziło Ci to żebyś był jakby "nad" tym co jest na zdjęciu i wydaje Ci się ze to uzyskałeś", no ale "każdy widzi co innego" i pomimo, że "nie było żadnej konwersji" ponieważ "nie obrabiasz zdjęć...to byl kompakt" to "masz zupełnie inne zdanie" bo "wiesz ale idzie bez obróbki", a ponadto "wiesz" a "może nie" ...
Komentarz: WTF ?? Kim jesteś i dlaczego to robisz?![]()
Finally I've found that I belong here
Może to kolejna droga Sergiusza?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Wiem wiem
Ostatnio Piaseckiego oglądałem i ponad połowy jego twórczości nie rozumiem, ale mniejsza o większość
Żeby nie było totalnie OT, jak by pokazać na co ten dzieciak patrzy, użyć do tego trochę innej perspektywy, no i jednak poprawić kontrast żeby pojawiła się jakaś czerń i biel to może by coś z tego było, w obecnej postaci nie zachwyca.
P.S. Marcin radzę się przekonać do obróbki, bo dawniej też się siedziało z materiałami światłoczułymi, maskowało i jeszcze inne różne kombinacje robiło, dziś mamy to wszystko zebrane w pigułce nazwanej Photoshop.
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
http://www.youtube.com/watch?v=LSqWVlf1KoE
...
cokolwiek by tu jeszce napisać i tak to nie ma znaczenia...
zrzuć kajdany...
aby wnieść się "nad" trzeba najpierw wejść "pod"
You_Me_Kan`on
ja przepraszam, ale japrzepraszam ma racje
no moze
Canon EOS 450D + EF-S 18 - 55 mm IS f/3,5-5,6 + EF-S 55 - 250 mm IS f/4-5,6 + Velbon DF-50 + filtry + osłony itp.
Koniec, ten wątek nie ma sensu, tak samo jak zaprezentowany w nim pstryk.
Marcin, pokombinuj trochę, popracuj nad techniką i za jakiś czas pokaż nam że stać Cie na więcej.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj