Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: [marcinv6] - czlowiek

Mieszany widok

Miasto
    Łódź

Domyślnie [marcinv6] - czlowiek

Prosze o komenty
    Canon EOS 450D + EF-S 18 - 55 mm IS f/3,5-5,6 + EF-S 55 - 250 mm IS f/4-5,6 + Velbon DF-50 + filtry + osłony itp.

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Ciemne jakies.
    Na świat spoglądam przez armatę...

Miasto
    Łódź

Domyślnie

nie tak chyba bardzo
    Canon EOS 450D + EF-S 18 - 55 mm IS f/3,5-5,6 + EF-S 55 - 250 mm IS f/4-5,6 + Velbon DF-50 + filtry + osłony itp.

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Jakby to powiedział jeden z mioch wykładowców - nie mam kontaktu z tym człowiekiem. Nie widzę go (twarzy), wie wiem co robi, na co patrzy.
    Poza tym ciemne.
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Miasto
    Łódź

Domyślnie

chodzlo o to zebym byl jakby "nad" tym co jest na zdjeciu i wydaje mi sie ze to uzyskalem
    Ostatnio edytowane przez marcinv6 ; 16-01-2009 o 11:11

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Ale ja nie wiem co jest na zdjęciu.
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Miasto
    Łódź

Domyślnie

kazdy widzi co innego

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

1. Słaba kompozycja, to że zdecydowałeś się pokazać chłopaka od mało interesującej strony to Twoja sprawa i Twoja licencia poetica, ale przydało by się żeby główny obiekt był w którymś z mocnych punktów obrazu, w tym przypadku niżej i bardziej w prawo.
    2. Za ciemne.
    3. Konwersja do szarości zupełnie Ci nie wyszła, zdjęcie ma mały kontrast, przez co element główny zlewa się z otoczeniem.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    Łódź

Domyślnie

nie bylo zadnej konwersji

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

W takim razie nie rób czarno białych zdjęć prosto z aparatu, bo są marnej jakości, zrób kolorowe i później przerób na BW, ew. jak już musisz, to nawet czarno białe zdjęcie wymaga obróbki graficznej, żeby efekt nie był taki jak widać.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów