Pokaż wyniki od 21 do 30 z 48

Wątek: VanMurder powrócił! - Temat powitalny.

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Dokładnie.. Przed chwila zadałem sobie trud, żeby przeczytac 6 stron OT, bluzgów, sprzeczek i urzędowego bełkotu zawierającego pierdylion paragrafów z KC i zastanawiam sie co robili Ci wszyscy ludzie, którzy sie tutaj wypowiadają zamiast być wtedy w pralni i rozkopywać brudy broniąc VanMurdera..? Czy on najął jakis klakierów na tym forum, czy co? Ja przyszedłem na to forum zbyt późno by zamienić z VM choc kilka zdań, więc wole sie nie wypwiadać co do jego charakteru i sposobu bycia, niemniej mogę mu pozazdroscić dorobku w dziedzinie foto. Nie jest to jednak powód, by sie podniecać w ten sposób z powrotu osoby, która wyszła stąd z tak negatywną opinią
    "..i pozostanie tylko czekać, aż odezwie się sam guru.. a Gdy się objawi, wszyscy odwrócą wzrok, gdyż blask jego oblicza przyćmi słońce, które dawało życie i urodzaj na tej ziemi.."

Gratuluję i pozdrawiam klakierów
    A dziękuję, dziękuję bo chyba wtedy coś tam w tym wątku pisałem mimo że też z VanMurderem nie zamieniłem zbyt wielu zdań na forum..
    Ale IMHO.. przesadzasz...
    Adam ma "specyficzny" charakter, który nakazuje mówienie wprost tego co myśli, a że większość ludzi zamiast słuchać i uczyć się oburza się, że ktoś śmie krytykować ich "dzieła" w w sumie brutalny ale prawdziwy sposób to potem robią się takie dziwne sytuacje.. mimo że sami się prosili . Można Adama nie lubić za charakter ale jest człowiekiem który ma dużą wiedzę i potrafi nią się dzielić i jeśli dzięki temu komuś to pomoże to należy się cieszyć z tego że zdecydował się coś napisać (chociaż jeden post to jeszcze nie jakiś ogromny powrót) - podejrzewam że dlatego że z komentowanych zdjęć widać że kolega stara się coś zrobić i włożył w to trochę wysiłku (lampy, tło, fotoszop itp. ) i Adam to docenił (bo co jakiś czas jednak regularnie tu zaglądał nie pisząc..) a nie komentuje pierwszych lepszych "pstryków" bo po co znowu się narażać na pyskówki.. w sumie fajnie że się zdecydował coś z powrotem napisać ale takich spektakularnych odejść jak i powrotów było już parę i jeśli ktoś nie został stąd "wypisany" z napisem "banned" pod nickiem to ma prawo wrócić i odchodzić ile mu się razy podoba - myślę że to normalne i nie ma co tu pisać jakiś peanów na cześć Adama - jak będzie chciał to jeszcze tu popisze, jak nie to nie - jego wybór
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 15-01-2009 o 22:43
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uprawnienia umieszczania postów