Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 48

Wątek: VanMurder powrócił! - Temat powitalny.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    VanMurder powrócił!
    Sorry, ja jakiś nie ten teges, ale kiedy VanMurder odszedł? Bo zdawało mi się, że widziałem gdzies kiedyś jego posty i nie pamiętam, żeby sie żegnał. Pamiętam natomiast odejście Snowboarder'a.. To była strata..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

...

Co jak co, ale taki element historii CB powinien ci się rzucić w oczy

VanMurder > profil > znajdź wszystkie posty > analiza dat wysłania postów. Jak zauważysz znaczną "dziurę" to wróć i uczcij tu jego powrót

Dopiero zaczyna
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Zatem : Witaj spowrotem Van! Cieszymy się, że jesteś.
    ..podpisuję się "ręcami" i nogami "to jest słuszna koncepcja". Witamy ponownie :grin:

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Talking

Jako że wszyscy widają Vana w temacie "Pierwsze kroki z portretem..." a moderatorzy w pocie czoła te posty usuwają, tworzę temat powitalny w hydeparku.

Taaa, potwierdzam :]

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

...
    Jak zauważysz znaczną "dziurę" to wróć i uczcij tu jego powrót
    jak lubię Ciebie i Van Murdera, to takie hasła uważam nie tyle za czyste podlizywanie się, co za gest ściągnięcia ze ściany krzyża, powieszenia foty VanMurdera i nakazywaniu swojej rodzinie, modlenia się dziś do kogoś innego
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Bez przesadyzmu - ten temat to raczej jakaś forma podziękowania za czas stracony na dokształcaniu tutejszej gawiedzi.

Acz mam nadzieje ze więcej miedzy forumowej wojenki przez gorące głowy nie będzie

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

VanMurder wrocil, VanMurder wrocil, ale jakos sie nie kwapi co by sie tu pokazac :>

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

wiesz pewnie ma swoje dosyc zapracowane życie
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Pewnie tak, albo poprostu tak bardzo sie "oburzyl" jakoscia zdjec tam prezentowanych ze nie wytrzymal, ponioslo go, powiedzial sobie: walic to, i napisal posta

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    jak lubię Ciebie i Van Murdera, to takie hasła uważam nie tyle za czyste podlizywanie się, co za gest ściągnięcia ze ściany krzyża, powieszenia foty VanMurdera i nakazywaniu swojej rodzinie, modlenia się dziś do kogoś innego
    Dokładnie.. Przed chwila zadałem sobie trud, żeby przeczytac 6 stron OT, bluzgów, sprzeczek i urzędowego bełkotu zawierającego pierdylion paragrafów z KC i zastanawiam sie co robili Ci wszyscy ludzie, którzy sie tutaj wypowiadają zamiast być wtedy w pralni i rozkopywać brudy broniąc VanMurdera..? Czy on najął jakis klakierów na tym forum, czy co? Ja przyszedłem na to forum zbyt późno by zamienić z VM choc kilka zdań, więc wole sie nie wypwiadać co do jego charakteru i sposobu bycia, niemniej mogę mu pozazdroscić dorobku w dziedzinie foto. Nie jest to jednak powód, by sie podniecać w ten sposób z powrotu osoby, która wyszła stąd z tak negatywną opinią
    "..i pozostanie tylko czekać, aż odezwie się sam guru.. a Gdy się objawi, wszyscy odwrócą wzrok, gdyż blask jego oblicza przyćmi słońce, które dawało życie i urodzaj na tej ziemi.."

Gratuluję i pozdrawiam klakierów
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów