Co jak co ale Vitez tu http://canon-board.info/showpost.php...5&postcount=23 miał rację(nie mam nic do kolegi będącego tematem wątku, tylko tak zauważam).
Co jak co ale Vitez tu http://canon-board.info/showpost.php...5&postcount=23 miał rację(nie mam nic do kolegi będącego tematem wątku, tylko tak zauważam).
Slider, tu nie chodzi o klakierowanie. Nie wnikam, kto miał rację w tamtym sporze. Nie moja wojna.
Fakt jednak, że tak merytorycznych postów, jak te Vana bardzo brakuje. Facet, nie dość, że robi świetne foty, lubił się dzielić wiedzą. I osobiście, mam nadzieję, że jeszcze coś kiedyś ciekawego skrobnie.
Body, stałki, zoomik
A dziękuję, dziękujębo chyba wtedy coś tam w tym wątku pisałem
mimo że też z VanMurderem nie zamieniłem zbyt wielu zdań na forum..
Ale IMHO.. przesadzasz...
Adam ma "specyficzny" charakter, który nakazuje mówienie wprost tego co myśli, a że większość ludzi zamiast słuchać i uczyć się oburza się, że ktoś śmie krytykować ich "dzieła" w w sumie brutalny ale prawdziwy sposób to potem robią się takie dziwne sytuacje.. mimo że sami się prosili. Można Adama nie lubić za charakter ale jest człowiekiem który ma dużą wiedzę i potrafi nią się dzielić i jeśli dzięki temu komuś to pomoże to należy się cieszyć z tego że zdecydował się coś napisać (chociaż jeden post to jeszcze nie jakiś ogromny powrót) - podejrzewam że dlatego że z komentowanych zdjęć widać że kolega stara się coś zrobić i włożył w to trochę wysiłku (lampy, tło, fotoszop itp. ) i Adam to docenił (bo co jakiś czas jednak regularnie tu zaglądał nie pisząc..) a nie komentuje pierwszych lepszych "pstryków" bo po co znowu się narażać na pyskówki.. w sumie fajnie że się zdecydował coś z powrotem napisać ale takich spektakularnych odejść jak i powrotów było już parę i jeśli ktoś nie został stąd "wypisany" z napisem "banned" pod nickiem to ma prawo wrócić i odchodzić ile mu się razy podoba - myślę że to normalne i nie ma co tu pisać jakiś peanów na cześć Adama - jak będzie chciał to jeszcze tu popisze, jak nie to nie - jego wybór
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez arturs ; 15-01-2009 o 22:43
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Moja tym bardziej. Ale chciałem się czegoś dowiedzieć, micles mnie odesłał do odpowiednich wątków, trafiłem do pralni, a tam zgadnij co (bo raczej nie kulturalna rozmowa) Generalnie ludzie obrzucajacy sie mięsem i obelgami, do tego dorzuciło się paru modów z NF i Kubaman, który jakoś dziwnie manifestował swoją niechęć do VM (pewnie rany sie nie zagoiły)
Znalazło się tez paru prawników, dyskutując nad tym kto pierwszy powinien dzwonic po adwokata; po prostu cyrk na kółkach. Nikt jakoś specjalnie za nim nie płakał i nie przypominam sobie, żeby przez cały czas kiedy tu jestem imię VM przeciskalo sie komus przez usta. Wyobraź sobie więc moje zdziwienie kiedy wchodze dzisiaj na forum, widzę jeden jego komentarz w wątku o portretach i nagle całą lawinę powitań, o którą sie o mało co nie potknąłem. Nie wspominając już o samym tym watku, który postał specjalnie dlatego, żeby nabic sobie posta i powitac kogoś, kogo sie nie żegnało
Oczywiście w kwestii VM nie chcę byc absolutnie w żaden sposób uprzedzony, wisi mi i powiewa co komu, kiedys tam zrobił, cieszę się jedynie, że forum odzyskało tak rzeczowego usera..![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
A ja widziałam.
Jednak zgodzę się, że można było sobie darować zakładanie specjanego tematu ad. powrotu Van Murdera bo jedna jaskólka wiosny nie czyni.
Ja sama nigdy nie odczułam "ostrości" jego wypowiedzi...może dla kobiet jest delikatniejszya na serio...panowie juz tu napisali...Van to chodząca skarbnica wiedzy i doświadczenia i mało tego...on naprawdę przykładał się do każdej wskazówki (rysował nawet schematy - że też w ogóle mu się chciało...chwała mu za to!).
I teraz wam powiem, że mi na miejscu Vana po tylu "słodkościach" jakoś dziwnie by sie powracało :wink:
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
e tam... to po prostu uzależnia ;]
Micles znowu się pokazał od swojej... dziwnej strony.
No prosze jaka miła niespodzianka![]()
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
I bardzo dobrze, że jest ! Ja osobiście bardzo się cieszę ! Welcome Back Van![]()
toskoro już chylimy czoła ostremu językowi, który nadchodzi niczym syn niepokorny, to co jak co ale Micles - powinieneś zadrżeć w posadach wpierwej, niźli posty okraszać pieśniami powitania, Ty który ciągle na złą drogę własnego jestestwa zbaczasz nieuchronnie, coraz to narażając siebie na słowa braci z niedowierzaniem patrzących na Twoje znoje, gdy oko Twe serca nie słucha... zrzuć kajdany...
pozdrawiam wszystkich technologów... no i witam również skoro taka moda.
Ostatnio edytowane przez japrzepraszam ; 19-01-2009 o 02:03
You_Me_Kan`on