Pokaż wyniki od 1 do 10 z 57

Wątek: Fotografia miesiąca - styczeń 2009 - WYNIKI!!!

Mieszany widok

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Skoro temat wraca to możemy wpisać do regulaminu:
    "Użytkownicy przystępujący do konkursu dobrowolnie zobowiązują się nie nadsyłać zdjęć starszych niż 45 (albo 60 - do ustalenia) dni"

Ograniczenie pt "Do edycji marcowej muszą być z marca" jest bez sensu, bo jeśli np ktoś wyjedzie na dwa tygodnie, na przełomie lutego i marca, zrobi ciekawe zdjęcie 26 lutego, i nie będzie miał możliwości wysłania go przed 10 marca to z automatu odpada (albo musi oszukiwać).
    Nie zmienia to faktu że ja jestem absolutnie przeciwny dalszemu komplikowaniu regulaminu bo lekko licząc połowa uczestników ostatnich edycji miała problemy z ogarnięciem tego, który jest w tej chwili.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Nie zmienia to faktu że ja jestem absolutnie przeciwny dalszemu komplikowaniu regulaminu bo lekko licząc połowa uczestników ostatnich edycji miała problemy z ogarnięciem tego, który jest w tej chwili.
    Bo wiesz bo to trzeba specjalny formularz zrobić, gdzie tylko klika się zdjęcie i gotowe, sam przemieli, zmniejszy, wyostrzy, usunie exifa, sprawdzi czy nie ma podpisu na zdjęciu, zatytułuje, wyśle odpowiedniego maila itp.
    W dzisiejszych czasach wykonanie manualnie paru rzeczy pod rząd, wg wypunktowanej listy, bez automagicznego formularzyka robiącego wszystko, to niestety przerasta możliwości wielu osób.
    Mam cichą nadzieję że przerasta to możliwości czasowe a nie inteligencji .

Ot takie smutne podsumowanie signum temporum...

Uprawnienia umieszczania postów