Cytat Zamieszczone przez Loram Zobacz posta
Ja porównuję ceny obu sklepów, nie porównuję ich cen do cen Canon Polska. Poza tym lubię iść do sklepu i fizycznie oglądnąć i odebrać sprzęt, a nie kupować wysyłkowo, tudzież dymać do CP 350 km żeby sprzęt odebrać ;-)

Masz rację, pod warunkiem, że dany obiektyw jest akurat "na stanie" sklepu, a nie musisz na niego czekać. Ja przyszedłem, był i kupiłem. w fotopanoramie był, ale w internecie, a nie w sklepie ;-)

Ile razy kupowałem w fotopanoramie, zawsze słyszałem, że ostatni moment na zakup, bo następna dostawa już ma wyższe ceny jakoś potem to nie miało przełożenia na realia...

Loram masz racje. Ja mówie o cenach jakie występuja na Studenckiej. Czyli na gablocje inne a telefonicznie inne bo można się potargować. Co do sklepu fakt. Jeden z lepszych pod względem dostępności szprzętowej no i mozna testować. Mankament to ceny (fakt jak kupilem za sporą kase to dostałem dobry rabat) . Co do Fotopanoramy nie byłem - ceny za wysokie towaru zazwyczaj jak dzowniłem brak (może teraz taki okres).

Co do informacji o tym ze sprzęt idzie do góry. W zasadzie jak kupowałem swój sprzęt to ZAWSZE sprzedawcy mowili ze idzie do góry i ze i tak go sprzedadzą-takie słowa zawsze dobrze wpływają na sprzedającego.

teraz chciałem kupić obiektyw w innym sklepie (czytaj foto-cyfra) cena niby dobra bo roznica 70-80 PLN tylko ze obiektyw jest z zestawu i dlatego się wacham. Czy to nie młynek (chociaż piszą ze na tym forum ze to nie młynek)