Cytat Zamieszczone przez adi760303 Zobacz posta
Nie do końca się myle. Bo mają ceny sklepowe. W ich wypadku lepiej zadzownic na ich telefon z Panem od canona potargować sie w sensje zostawić 15-20 tys PLN i wtedy moze dostaniesz cene jakiej nie będziesz miał w Krakowie. Ja tak miałem.
Ja porównuję ceny obu sklepów, nie porównuję ich cen do cen Canon Polska. Poza tym lubię iść do sklepu i fizycznie oglądnąć i odebrać sprzęt, a nie kupować wysyłkowo, tudzież dymać do CP 350 km żeby sprzęt odebrać ;-)

Natomiast jak juz chciałem kupic obiektyw za 2,5 tys. to oblizyli o 50 pln czyli jest 2450. natomiast moge go kupić za 2315, 2390. Moze nie za wiele ale zawsze róznica.
Masz rację, pod warunkiem, że dany obiektyw jest akurat "na stanie" sklepu, a nie musisz na niego czekać. Ja przyszedłem, był i kupiłem. w fotopanoramie był, ale w internecie, a nie w sklepie ;-)

Pozatym śmiesza mnie informacje od sprzedawców ze nie musza sprzedać bo cena idzie do góry - wóżka przy nich wymiata
Ile razy kupowałem w fotopanoramie, zawsze słyszałem, że ostatni moment na zakup, bo następna dostawa już ma wyższe ceny jakoś potem to nie miało przełożenia na realia...