Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: [zimen] Moje jelenie

zimen
    Guest

Domyślnie

Nie obrazam sie ale liczylem na opinie, rade co zrobilem dobrze a co zle. miejsce wykonania chyba nie jest wazne. Do pana fotosc mam wielki szacunek, widzialem jego prace. Ciezko jest zrobic takie zdjecia bardzo plochliwych ptaszkow przy ogniskowej 280mm. Sam mam problemy przy 400 !!

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zimen Zobacz posta
    Panie fotosc prosze tam pojechac i pokazac mi jak mozna zrobic lepiej !!!
    Z takimi tekstami, to do Battle Cage'a zapraszamy..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zimen Zobacz posta
    tego wlasnie sie spodziewalem !!Nie oceniamy tu sposobu wykonania, tylko samo zdjecie !! Tak zostalo one wykonane w Richmond Park w pd Londynie, gdzie owe byki zyja na wolnosci !! Panie fotosc prosze tam pojechac i pokazac mi jak mozna zrobic lepiej !!!
    mozna zrobic lepiej , zawsze trzeba tak myslec i do tego dazyc , ale i tez nie trzeba ukrywac gdzie sie zdjecia robi a w temacie zwierzeta , przyroda bierze sie pod uwage jak te zdjecie zostalo zrobione z reszta to widac po zdjeciu jak zostalo zrobione , czy byla organizacja czy tez byl to zwykly spacerowy pstryk

zimen
    Guest

Domyślnie

ok dziekuje
    Ostatnio edytowane przez zimen ; 14-01-2009 o 20:40

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Wyglądają jak wypchane. No prawie bo wypchany to się sam z siebie tyłkiem do zdjęcia nie odwróci. Ale kolory ładne. I las jak żywy. Szkoda, że w parku.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

tylko sie nie pbrazaj i umieszczaj dalej fotki , gdzie zdjecia zostaly zrobione juz sobie wyjasnilismy smialo zachecam do poblikowania fotek , bo mimo tego fajnie jest popatrzec na te okazy co do wypchanych , to to juz jest inna bajka tak ze tez tego nie bierz do serca . potem zrozumiesz znaczenie tegoo slowa
    Ostatnio edytowane przez fotosc ; 16-01-2009 o 15:14

Coś już napisał Awatar majcz
    Miasto
    zaścianek na Mazurach

Domyślnie

A ja chciałem zobaczyć jelenie które wzbudziły tak gorącą dyskusję... i zdjęcia mi się nie otwierają, czy tylko u mnie?
    Źle się czuję jak sobie nie popstrykam www.stasiaczek.blogspot.com
    ---------------------------------------------
    Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS

Reficul
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez majcz Zobacz posta
    A ja chciałem zobaczyć jelenie które wzbudziły tak gorącą dyskusję... i zdjęcia mi się nie otwierają, czy tylko u mnie?
    Tez jastem zaciekawiony tymi jeleniami,ale mam taki sam problem.

Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez majcz Zobacz posta
    zdjecia sa mi jak nie chca sie otworzyc zdjecia , to wchodze w opcje edykuj i sciagam link zdjecia i wtedy mozesz zobaczyc

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów