17a.
Jak chcesz dziś to masz![]()
17a.
Jak chcesz dziś to masz![]()
Lepiej. Jednakże starałbym się, by najjaśniej było na wysokości czekolady (teraz najjaśniej jest u góry). No ale to wtedy fota do powtórzenia z poprawionym ustawieniem światła.
A no i jeszcze jakby już rozważać fotę jako stock, to na lewej krawędzi czekolady jest spłaszczenie - do reklamy fota nie przejdzie :P
18.
Świetne zdjęcia, fajny pomysł z 5gr i z wiśnią, portret też niczego sobie.
Pozdrawiam.
21.
W zestawach "przedmiot - woda" wyspecjalizowales sie znakomicie, wszystkie z tej serii mi sie podobaja, kiedys juz ocenialem i nie bede sie powtarzal.
Ale podobaja mi sie takze portrety 18-20 - nie przesadzone "artystycznie", dopracowane ujecia, dobre, rownomierne swiatlo na twarzy (18 szczegolnie). Bardzo sympatyczna, porzadna robota.
Pozdrawiam
Światło, kolorystyka, ta mityczna plastyka jak dla mnie rewelacyjne (zazdroszczę). W dwudziestkę mogę wpatrywać się godzinami i nie chodzi mi tu tylko o niewątpliwy urok modelki.Trochę mniej podoba mi się kadrowanie niektórych Twoich fotek. W każdym razie: dawaj więcej!
12 i 21 super.
Niebieska woda pewnie za pomoca odpowiedniego swiatla i photoshopa.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Vibrance i saturation.![]()
Ostatnio edytowane przez tomaszlab ; 02-05-2011 o 01:04 Powód: Automerged Doublepost