1-2-technicznie jest dobrze myślę jednak że nie udało Ci się pokazać erotyzmu jak i również grozy
1.siostra-poprawne choć zastanawiam się czy ostrość nie uciekła (piękna modelka)
1-2-technicznie jest dobrze myślę jednak że nie udało Ci się pokazać erotyzmu jak i również grozy
1.siostra-poprawne choć zastanawiam się czy ostrość nie uciekła (piękna modelka)
Na każdym zaprezentowanym zdjęciu ostrość jest wszędzie tylko nie na oczach..
Zrobiłeś to umyślnie? A może to tylko kwestia wyostrzenia (miejscowego) po zmniejszeniu?
no siostra ok, natomiast ostrość nie bardzoco to poprzednich o zabarwieniu erotycznym:P (niestety tego nie widać) to niestety zez wychodzi nieco, no i cień na ręku należałoby usunąć, ale generalnie kadr całkiem przyjemny w przeciwieństwie do drugiego z siostrą.
pkt 8 regulaminu
dzieki za cenne wskazowki, co do tension chyba rzeczywiscie nie sprostalem w rzeczywistosci realnej z ty co mialem w glowieostrosc celowo to na jednym to na drugim oku byla ustawiana, soczewka tak ustawila sie na oku modelki i pewnie stad efekt lekkiego zeza
teraz zauwazylem ze na zdjeciu z siostra rzeczywiscie mydelko
heheheh postanawiam poprawe wstawiam jeszcze jedno zdjeci siostrzyczki blizniaczki, licze na kolejne cenne wskazowki!
4.
Jak dla mnie pierwsze zdjęcie siostry jest chyba w bardziej "mrocznym" klimacie niż te powyżej, zapewne przez to że jest w ocieniach niebieskiego i jeszcze te oczy takie fajne wyszły (szkoda, że nieostre). Co do górnych to jak dla mnie erotycznego zabarwienia nie ma, może i nastrój mrocznego thrillera by był, gdyby chociaż tło było inne.. Sory, ale mi się cieplutki żółty kolorek jakoś z filmem grozy nie bardzo kojarzy... Gdyby całość była w podobnym odcieniu jak zdjęcie siostry już byłoby trochę lepiej. No i jak dla mnie na pierwszym zdjęciu kadr bardzo średni, a na tym poniżej szkoda uciętego ucha.
5. no blur okropny zrobiłes z modelki manekina
5 tragiczna.
palma na plamie, jakis blur niefajny.
no tak, na surface blur i potem na masce bazgram, tutaj rzeczywiscie opacity zostawilem dosyc duzedzieki za komenty teraz to widze
a plamkom i przebarwieniom mowimy nie! obiecuje poprawe na nastepnym zdjatku
![]()
chcialem cos ala glamour w domowych warunkach swiecone standrdowo glowne swiatlo i dodatkowo swiatlo lapmki potem zawolalem z rawa-a, pojawil sie problem gdyz tlo zmasakrowane, probowalem wszystkich znanych mi metod extrakcji z tla, wiem ze wygodniej bylo za modelka biale przescieradlo, juz za pozni a GO ktora delikatnie ucieka juz na oko i policzek powoduje iz wszystkie extrakty modelki z okropnego tla powoduja iz wyglada na innym mniej pstrokatym jak wklejona, moze ktos zna dobry sposob?? pozdrawiam!
hmmm zapomnialem ktory to numerek
7??