Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: CANON 1000D czy 400D co wybrać

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

Nawet taki podgląd się przydaje. Odchylany byłby lepszy. A wracając do tematu, kupiłem sobie 1000D, bo miałem dwa obiektywy od analoga. A tak nawiasem biorąc, czy naprawdę uważacie że wyrażenie typu szkiełko, słoik itp robią z Was prawdziwych fachowców?

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 4bert Zobacz posta
    A tak nawiasem biorąc, czy naprawdę uważacie że wyrażenie typu szkiełko, słoik itp robią z Was prawdziwych fachowców?
    Nie chodzi tutaj o żadną "fachowość" lecz o pewien żargon którym posługują się osoby "obracające się" w danym środowisku (w tym przypadku fotograficznym).
    EOS + Speedlite

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 4bert Zobacz posta
    Nawet taki podgląd się przydaje. Odchylany byłby lepszy. A wracając do tematu, kupiłem sobie 1000D, bo miałem dwa obiektywy od analoga. A tak nawiasem biorąc, czy naprawdę uważacie że wyrażenie typu szkiełko, słoik itp robią z Was prawdziwych fachowców?
    Szczerze mówiąc nie zauważyłem, aby któryś z forumowiczów używając słów: puszka, słoik uważał się dzięki temu słownictwu za prawdziwego fachowca. Qrcze - może niedowidzę
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Domyślnie

please end off offtopic
    www.fotoadam.eu
    FF | 40D | s 50 1.4 | ef 24-105L 4IS | 2x430ex | 550R |

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zuczek Zobacz posta
    please end off offtopic
    jes ser

Cytat Zamieszczone przez czarny1978 Zobacz posta
    Koledzy BARDZO SERDECZNIEdziękuje za wasze opinie w tym temacie który zainicjowałem,w ostateczności chciałem trochę za oszczędzić i kupić 400D lub 1000D lecz znajomy fotograf z słupska doradził 40D i kupiłem na allegro body za 2100 z przebiegiem 5869. Ale za to teraz jestem zadowolony
    Udanych zdjęć życzę
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 20-01-2009 o 20:00 Powód: Automerged Doublepost
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Uprawnienia umieszczania postów