Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: [Stanislaw B.] V Opolska gala zuzlowa na lodzie

Domyślnie [Stanislaw B.] V Opolska gala zuzlowa na lodzie

Witam

Przedstawiam kilka zdjęć z Opolskiej gali żużlu na lodzie.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Stanislaw B. ; 11-01-2009 o 20:28

Domyślnie

z racji tego że też robiłam zdjęcia na Gali a żużel to mój konik.. ja staram się żużel kadrować tak, żeby wolna była lewa, żeby było widać "szpryce" spod kół - wynika to z chęci oddania dyscypliny, ale tak naprawde każdy ma swoją wizje tymbardziej, jeśli kogoś sport ten nie pasjonuje. mocno mroziłeś zdjęcia - fajnie by było spróbować jakieś fajnej panoramy. miałeś dobre jasne szkło na warunki, i wykorzystywałeś, ale czasami dłuższe czasy lepiej oddają dynamikę. kolory w 1 np. dość słabe, kadr też mi nie podchodzi, ogólnie myśle że ludzi nie interesujących się żużlem nie porwałeś, o czym świadczy ilość wpisów w wątku więcej kombinacji, żeby to nie było takie "zwykłe"

pozdrawiam
    C5DII | C40D | Sam8/3,5 | C35/1,4L | SMCTakumar50/1,4 | C70-200/2,8L | C580EXII | m42

Domyślnie

Cześć - moher

Dziękuje za wpis oraz za konstruktywną krytykę - jednakże pyrgane zaznaczyć, iż:
    Kadrowanie wynikało z używania stałki - 85mm, po zatym pierwszą cześć gali fotografowałem zza szyby ochronnej (plexi) z tad te kolory, druga część była robiona z loży dla reporterów, więc było już lepiej - kilka zdjęć robiłem też 17-40L.

Dziękuje Ci za wyrażenie swojej opinii.

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów