Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: [Rob.K] Demonstracja- Londyn

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar janhalb

Domyślnie

Mnie się niestety tylko jeden komentarz nasuwa, i to nie dotyczący strony fotograficznej: jakoś dziwnie nikt nie demonstrował, jak od kilku lat bandyci strzelali rakietami w Izrael... I wcześniej, jak wysadzali autobusy i kawiarnie w powietrz - to też oburzomych tłumów nie widziałem. Hipokryzja. :-(
    Amator, po prostu amator*

*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb

Szaga
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janhalb Zobacz posta
    Mnie się niestety tylko jeden komentarz nasuwa, i to nie dotyczący strony fotograficznej: jakoś dziwnie nikt nie demonstrował, jak od kilku lat bandyci strzelali rakietami w Izrael... I wcześniej, jak wysadzali autobusy i kawiarnie w powietrz - to też oburzomych tłumów nie widziałem. Hipokryzja. :-(
    Nie widzę hipokryzji w zachowaniu tych ludzi.. setki niewinnych ofiar a Hamas raczej średnio na tym ucierpiał.
    Wiem, że nie o tym temat ale Twoja wypowiedź świadczy chyba o nieświadomości..

Zdjęcia mi się podobają - nie wiem jak to jest pod względem technicznym ale emocje są dobrze uchwycone.
    Zdjęcie nr 10 też ma swój urok :]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów