Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Radom - miejsca do Sesji

Coś już napisał Awatar virpower

Domyślnie Radom - miejsca do Sesji

A więc RADOM. Nie wiem jak wiele użytkowników tu mamy z Radomia i okolic, ale moje zapytanie kieruję do wszystkich którzy znają jakieś fajne miejsce (Radom , okolice), do zrobienia nowoczesnej sesji zdjęciowej. Chodzi mi o porzucone fabryki, domy, gdzie można wejść. Słyszałem o fajnych miejscach, jednakże nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi na temat "czy można tam wejść", itd... ..a niestety teraz zimno i trzeba chyba sesje przełozyć raczej do pomieszczeń Pozdrawiam! Sebastian

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez virpower Zobacz posta
    Chodzi mi o porzucone fabryki, domy, gdzie można wejść. (...)a niestety teraz zimno i trzeba chyba sesje przełozyć raczej do pomieszczeń
    Przepraszam że się wtrącę ale coś mi tu nie gra - naprawdę myślisz że w porzuconych pomieszczeniach będzie ciepło?

Bywalec
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Po dawnych Zakładach Metalowych na ul. "1905r" masz dużo opuszczonych miejsc (choć one szybko są odnawiane) - musisz jednak znaleźć "dojście" do administratora tych obiektów.
    W Skarżysku po dawnych zakładach "Mesko" jest dużo opuszczonych budynków ale zimno jest okrutnie- przeciągi!!!

Coś już napisał Awatar virpower

Domyślnie

No nie sądzę żeby było zimno aż tak - choć faktycznie - przeciągi mogą być niezłe. Teraz jak widzę robi się coraz to cieplej także myślę że damy radę. A pytam - bo nic tu o Radomiu nie ma niestety, a w sumie fajne miasto do fotografowania. Trochę "dziewiczych" miejsc jeszcze tutaj jest, poza tym miasto nie duże, i szybko w miarę można sie przemieścić z jednego zakątka do drugiego. Dzięki za wskazówki. Ciekaw jestem czy Administrator budynku nie będzie chciał jakiejś opłaty, ale myślę że np. dwa piwka by go pocieszyły ..niech sobie odpocznie :-P

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Witam. Ja z Radomia. Najciekawsze miejsca. Hmm Radoskór,Troche dalej. Puszcza Kozienicka, Królewskie źródła, Na południu są opuszczone ruiny, Za szpitalem na Józefowie, Ruiny hotelu dla pielęgniarek. Dalej. Koło basenu orka. Masz budynek opuszczony( Za nowymi dwoma wieżowcami) Obok tego park.. Dalej Stary ogród w Radomiu.. Jest ich ogrom. Trzeba umieć szukać i znajdywać pomysły w miejscach

Bywalec
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szati Zobacz posta
    Masz budynek opuszczony( Za nowymi dwoma wieżowcami) Obok tego park.
    już chyba nieaktualne...
    http://radom.gazeta.pl/radom/1,35219...ECIA_,,ga.html

Radom - to krótko mówiąc miasto upadłych dużych zakładów, z tych niezagospodarowanych (praktycznie wszystkie istniejące jeszcze obiekty z dużymi halami są dzierżawione przez prywatne firmy) niektóre budynki jeszcze stoją, do niektórych można wejść bez problemu
    jakiś czas temu moja córka z koleżanką wymyśliły sobie sesję w Wierzbicy - ale tam z całego kombinatu pozostał praktycznie tylko potężny komin...
    można wejść do środka - tylko trochę nieswojo :-D

Dopiero zaczyna

Domyślnie

OOO zaszokowałeś.. Dawno w plenerku człowiek nie był.. Ta zima.. podły okres. Człowiek się zastał..

Uprawnienia umieszczania postów