Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Onephoto i... ?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

ja na początku nie mogłem się przyzwyczaic do nowego oph (jak wielu innych) ale teraz całkiem przyjemnie się tam poruszać. Wada która musza poprawic to błędy przy wstawianiu fotek (wyswietla foty innych autorów itd) jest z tym sporo bałaganu (podobno problem rozwązuje wcisniecie ctrl + r) - ja tak zrobiłem i "wskoczyła" moja fotka na miejsce cudzej w moim profilu. nie wspominam juz o znikających komentarzach ( u mnie pare sie ulotniło niestety).
    Zobaczymy jaką to bedzie kroczyc drogą Pozdro
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adikPL Zobacz posta
    nie wspominam juz o znikających komentarzach ( u mnie pare sie ulotniło niestety).
    Komentarze znikały od lat... Podejrzewam, że może to być powiązane z kasowaniem kont osób których komentarze zniknęły.
    Jeden plus jak na razie - mogę się już zalogować.
    "Wszyscyśmy z płócien
    Rembrandta:
    To tylko kwestia
    Światła ; " (Jacek Kaczmarski "Światło")

Uzależniony Awatar Max_im

Domyślnie

Witam

Mam problem z logowaniem na Onephoto w każdej przeglądarce może wiecie co jest?

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Dostałem dziś maila (reklama usług jakiegoś labu foto) - "zgodnie z regulaminem serwisu OnePhoto.net." - niech tam będzie, nie chce mi się sprawdzać ;-) Ale przypomniał mi się ten wątek... spójrzcie na URL pod linkiem

(BTW, nie wiem dlaczego, ale tytuł maila "Nie oglądaj ich na monitorze!" jakoś nie kojarzy mi się z drukowaniem zdjęć )

Uprawnienia umieszczania postów