Zdrowe dziecko!Nasza jeszcze nie skończyła 6 ...m-cy, ale jak zacznie biegać to trzeba będzie zasugerować delikatnie rodzince jakiś niezbędny prezent na mikusia, np. w postaci 300/2.8L
- coby nadążyć za maluchem;-)
No widzisz jak ten pędzel "postarza"?...na 1 z nowej puszki chyba przesadziłem, ale ona była tak umorusana że musiałem coś z tym zrobić i wyszło jak wyszło:-D
Całkiem fajną kolekcję nazbierałeś, choć podejrzewam, że to zaledwie zajawka z kilku tysięcy kadrówNo to jeszcze parę fotek
#8 fajnie pokazałeś długą perspektywę przed rozmarzonymi oczyma dziecka, choć kadr niestandardowy (jak na odbitki)
#9 ładunek emocjonalny zdjęcia przyćmiewa jego braki techniczne!- 1_przepalone tło i część włosów, 2_poruszenie (choć to może nawet służy fotce), 3_wyciąganie z cienia pozostawiło trochę artefaktów na skórze
#10 nie wiem, czy nie przeostrzone albo przesadzone z kompresją (oczy/rzęsy)
#11 śliczne! mała dama przy porannej kawusi
#12 widać takie zaaferowanie zabawą, iż córka zapomina, że coś ją suszy - notabene, ładne kolorki
#13 takie trochę "retro" przez lekką desaturację, chyba też wolałbym więcej góry kosztem dołu. Wcale nie przeszkadza mi to, że dzieci są odwrócone plecami - buduje się bowiem jakaś opowieść w kadrze! bardzo ładne foto
Ciekawe wskazówki foto na co zwracać uwagę "w przyszłości", jak nasze podrośnie. Dzięki i czekam na kolejne.