luter schody w BW super.....ale aż się prosi o więcej góry
Jak jjaa żałuuuuujęęęę
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
bardzo fajne miejsce, fajne fotki je pokazujące. MMSilesia tez organizuje tego typu plenerki (m.in. ostatni na Nikiszu). Szkoda, że czas i lokacja dość mocno ogranicza, bo chciałoby się być na każdym, szczeglnie gdzieś dalej, w miejscach których się nie zna i o których się nie słyszało do tej pory. Pozdro dla wszystkich MMPlenerowiczów![]()
jak wrzucić na MMłódź fotki? bo coś chyba źle robię
Canon 350d bg-e3 18-55mm f/3.5-5.6, 50mm f/1.4, CZJSonnar 135mm f/3.5
Bardzo dobry materiał pokazaliście.
Uznanie i szacunek.
Żałuję, że mnie to ominęło.
Ostatnio edytowane przez analogforever ; 20-01-2009 o 06:45
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Nooo analog, nareszcie nie testy
Niezły materiał, najbardziej ostatnie mi podchodzi.
Z ciekawości czym pstrykałeś?
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
testy to podstawa,dzięki temu opanowałem szybkie wymiany obiektywów "na kolanie",zdjęcia jak zwykle T90,Kodak Color plus 200 ,i skany w 2400dpi i mnóstwo plamkowania ,bo jak zawsze dostałem na materiale miliony farfocli przez złe wypłukanie filmu.Na plener zabrałem takiego garba jak nasz filmowy Leszek,nawet q. statyw wziąłem i wężyk,drugie body z B&W którego absolutnie nie uzyłem,choć miałem zamiar ,ale był tam klimat tak smutny że nawet na kolor za smutny.Obiektywy FDn28/2,8 , FDn50/1,4 ,FD300/5,6 SSC ,zdjęcia szykowałem do pokazania w szerokości 800px ,ale fotosik mi zmniejszył do 500px i są chyba teraz troche przeostrzone .
Ostatnio edytowane przez analogforever ; 20-01-2009 o 18:59
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki