chyba telefonicznie będą potwierdzac?nr tel. kom. w celu potwierdzenia zaproszenia,
chyba telefonicznie będą potwierdzac?nr tel. kom. w celu potwierdzenia zaproszenia,
a jednak, ja dostałam @ z potwierdzeniem rezerwacji
a jak u Was?
ja też dostałem, mam zarezerwowane wejście na godz 11, ale bede raczej koło 10 żeby może cos z zewnatrz pstryknąć.
jakby jakieś spotkanie to ja chętnie
wie ktos może, czy statyw można zabrać ze sobą??????
Canon 350d bg-e3 18-55mm f/3.5-5.6, 50mm f/1.4, CZJSonnar 135mm f/3.5
żeby tylko nicka, to by było pół biedy...
ja się też zarejestrowałem w tym portaliku, aby wejść w posiadanie zaproszenia, ale gdy zobaczyłem ilość danych, które trzeba podać jakiemuś ziutkowi na maila (imię nazwisko, nr tel, PESEL!!) to spasowałem.
Posiadając takie dane to już chyba można założyć konto np. w mBanku, a nie mam ochoty zostać "słupem"...??:
a mnie się wydaje, że wyjazd na Wróblewskiego będzie jednak bezpieczniejszy dla naszych danych osobowych :-)
Sęk w tym, że w łódzkie dotrę dopiero 16-go w piątek wieczorem, więc jakby ktoś miał po drodze na Wróblewskiego, to byłbym wdzięczny gdyby skombinował dla mnie takie zaproszenie, a chętnie wezmę udział w tym plenerku :-)
No ładnie widzę, że miejsce klimatyczne ale czy musicie mi to robić jak mam sesje? Czy poza tym 17 stycznia będzie dostęp do tego miejsca? Pewnie nie
?![]()
Ostatnio edytowane przez Paenka ; 12-01-2009 o 21:44
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Jak będę miał czas to się zjawię, ale nie rejestruję się, przyjdę swobodnie jakoś pod koniec. Będzie miejsce OK, nie będzie - zabiorę zabawki i pójdę gdzieś indziej
Ja myślę, że mając na uwadze warunki, to nawet trzeba.wie ktos może, czy statyw można zabrać ze sobą??????
Ostatnio edytowane przez dr11 ; 12-01-2009 o 22:19
.
Bajka, szkoda, że niektórzy (np ja) muszą siedzieć na uczelni od 8 do 20 :/
Może inny plener, innym razem...