zaraz też spróbuję wysłać rezerwacje na 11-ą
ups... widzę że aby to zrobić mailowo trzeba być użytkownikiem ich portalu,będę musiał się chyba udać osobiście pod podany adres na Wróblewskiego.
zaraz też spróbuję wysłać rezerwacje na 11-ą
ups... widzę że aby to zrobić mailowo trzeba być użytkownikiem ich portalu,będę musiał się chyba udać osobiście pod podany adres na Wróblewskiego.
Ostatnio edytowane przez analogforever ; 11-01-2009 o 18:40
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
A ja się po prostu zarejestrowałam na ich portalu, a potem przesłałam maila z nickiem z portalu :-) wydawało mi się szybsze niż jechać na Wróblewskiego.
Canon EOS 1000D EF-S 18 - 55 mm Kit + EF 55 - 200 mm f/4.5-5.6 II USM
żeby tylko nicka, to by było pół biedy...
ja się też zarejestrowałem w tym portaliku, aby wejść w posiadanie zaproszenia, ale gdy zobaczyłem ilość danych, które trzeba podać jakiemuś ziutkowi na maila (imię nazwisko, nr tel, PESEL!!) to spasowałem.
Posiadając takie dane to już chyba można założyć konto np. w mBanku, a nie mam ochoty zostać "słupem"...??:
a mnie się wydaje, że wyjazd na Wróblewskiego będzie jednak bezpieczniejszy dla naszych danych osobowych :-)
Sęk w tym, że w łódzkie dotrę dopiero 16-go w piątek wieczorem, więc jakby ktoś miał po drodze na Wróblewskiego, to byłbym wdzięczny gdyby skombinował dla mnie takie zaproszenie, a chętnie wezmę udział w tym plenerku :-)