Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: kompakt/hybryda z gripem i szkłem 26-624

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar senner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie kompakt/hybryda z gripem i szkłem 26-624

i kilka innych nowości od kodaka

http://www.swiatobrazu.pl/nowosci_ko...y_serii_m.html

in film we trust

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

pomijajac jakosc zdjec z tego mega-ultra-hiper-zuma, ten fragment mnie zauroczyl :

Aparat zaopatrzony jest w stosowaną wyłącznie przez tego producenta funkcję Smart Capture, dzięki której samoczynnie dostosowuje ustawienia gwarantujące optymalną techniczną jakość zdjęć.
    jak to dobrze ze marketing na nowo odkryl swiatu tryb "auto"

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ja jestem ciekaw co to za grip - czy w ogóle tam wchodzą jakieś baterie czy to tylko kawał plastiku z przyciskami żeby było bardziej 'pr0'

in film we trust

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

A mnie najbardziej zaciekawilo to:

Kodak Z980 wyposażony jest w szerokokątny obiektyw (...)o zakresie ogniskowych 26-624 z optyczną stabilizacją obrazu
    Jeśli obiektyw szerokokatny sięga ogniskową 624mm, to ja chcę wiedzieć jakie kodak potrafi zrobić tele!:grin:

Cytat Zamieszczone przez senner Zobacz posta
    ja jestem ciekaw co to za grip - czy w ogóle tam wchodzą jakieś baterie czy to tylko kawał plastiku z przyciskami żeby było bardziej 'pr0'
    raczej to drugie.. z tego co widać, to raczej coś w rodzaju "podstawki", bo jak na grip to to za wąskie, bezksztaltne i pewnie niewygodne do trzymania, a na baterie (chyba) za malo miejsca..

Ale jak widać walka na "superzoomy" trwa w zaparte:grin: ale niedługo dojdzie to do granic absurdu (tak jak z rozdzielczością matryc) ludzie zaczną dostrzegać tego złe strony (tak jak już jest w wątku o kompaktach Canona SX1 i SX10) i albo nastąpi przełom, albo wychodzę!
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    z tego co widać, to raczej coś w rodzaju "podstawki", bo jak na grip to to za wąskie, bezksztaltne i pewnie niewygodne do trzymania, a na baterie (chyba) za malo miejsca..
    może zastosują baterie guzikowe?..

;]

in film we trust

Uprawnienia umieszczania postów