Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Czy zmienić canona 300d na nikon pentax

Mieszany widok

Domyślnie

chodzi o to że 300 już jest mocno wyeksploatowana ja już prawie 97 tyś fotek zrobiłem lada moment padnie już ledwo zipie pentax ma stabilizacje to jest jego plusem zato nikon D70 jest wytrzymały na taką dużą ilość zdjęć.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    pytanie teraz jest taki czy Pentax lub nikon a może jeszcze jednego canona powiedzmy 400D sam już nie wiem różne opinie słyszałem pewne zdanie mam ale potrzebuje się upewnić
    Ostatnio edytowane przez czarny1978 ; 06-01-2009 o 23:07 Powód: Automerged Doublepost
    EOS 20D Canon Ultrasonic 28-105 f3,5-4,5.Canon

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czarny1978 Zobacz posta
    pytanie teraz jest taki czy Pentax lub nikon a może jeszcze jednego canona powiedzmy 400D
    No oczywiście że tak.. Skoro tamten się zużył, to wymieniasz go na nowy i nie eksperymentuj. Cięzko jest pracować na dwóch systemach naraz. Jak w jednej rece bedziesz miał Canona a w drugiej Nikona to po 5 minutach zaznajamiania się z klawiszologią, którymś z nich rzucisz o ziemię..:grin:
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Początki nałogu Awatar ExploRa
    Miasto
    Koszalin/Brd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czarny1978 Zobacz posta
    chodzi o to że 300 już jest mocno wyeksploatowana ja już prawie 97 tyś fotek zrobiłem lada moment padnie już ledwo zipie pentax ma stabilizacje to jest jego plusem zato nikon D70 jest wytrzymały na taką dużą ilość zdjęć.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    pytanie teraz jest taki czy Pentax lub nikon a może jeszcze jednego canona powiedzmy 400D sam już nie wiem różne opinie słyszałem pewne zdanie mam ale potrzebuje się upewnić
    to padnie... co sie martwisz, co ma byc to bedzie i nie krakaj
    Zamiana 300D na np. D70 to imho ta sama polka... Stabilizacja w pentaxie... Jak zarobisz na tym za czym latasz z tymi puchami, to kupisz szklo IS i bedziesz naprawde happy Ja zamienilem na 40D i jest OK. Za duzo dumasz

Uprawnienia umieszczania postów