Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Canon EF 85mm f/1.8 USM - zawsze był taki tani ?

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

Dałeś po calości
    C 5D, a100, trochę słoików , trochę lampionów, studio, stylistka ....

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomS Zobacz posta
    Bo 85/1.8 to szkło bardzo dobre optycznie jedynie jak dla mnie jego wykonanie jest średnie. A zdecydowałem się na niego a nie na 85L dlatego że miałem ważniejsze wydatki w życiu. Ale na pewno wymienię szkło na L bo wiem co ono daje.
    Gdyby wszystkie obiektywy były tak dobrze wykonane to było by naprawde super ( 85 1,8 jest lekkie zwarte bez ruchomych elemntów ) czego chcieć wiecej ??

Cytat Zamieszczone przez mjs27 Zobacz posta
    himi - jeden z najlepiej wykonanych nie "L" canona? obudowa jest szczelna, zwarta, ale plastik tandetny, dużo lepiej moim zdaniem prezentują się ef-s 10-22 i 17-55.

Optycznie szkiełko jest świetne, za tę cenę doskonałe...
    Aaa- jak sie kupuje szkła po to zeby sie "prezentowały" a nie robiły zdjęcia to juz niestety mozna mieć zastrzeżenia -- onnanizm pełnogębowy - bez urazy oczywiście

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paweleverest Zobacz posta
    Aaa- jak sie kupuje szkła po to zeby sie "prezentowały" a nie robiły zdjęcia to juz niestety mozna mieć zastrzeżenia -- onnanizm pełnogębowy - bez urazy oczywiście
    Jasne:-) Jako użytkownik mam prawo wyrazić swoje zdanie na temat obudowy, która wydaje mi się gorszej jakości niż w przytoczonych przykładach. Może i się mylę, nie upieram się przy tym. Tak jak już napisałem, optycznie jest to świetne szkiełko i jestem z niego bardzo zadowolony.

Uprawnienia umieszczania postów