Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: [Polsar74] Mała modelka

Dopiero zaczyna Awatar Polsar74
    Miasto
    Polska

Arrow [Polsar74] Mała modelka

Witam

To jest pierwszy mój post na tym forum i od razu z grubej rury :-)

Chciałem pokazać Wam Agatę :

pozdrawiam
    Paweł
    Szczęśliwy "user" Canona 510 i Nikona D90 :-D

Bywalec Awatar tomek1906
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

autorytetem nie jestem wogóle, ale wyszło trochę legitymacyjnie i płasko, za to modelka atrakcyjna szczególnie oczy bomba!

Uzależniony

Domyślnie

Potwierdzam slowa tomka1906. Spojrz Polsar na to z boku. Co Ty bys sam powiedzial o tym zdjeciu? Opisz nam co chciales przez nie pokazac, co podkreslic, jaki jest cel, ze przedstawiles je w taki a nie inny sposob? I drugie, dlaczego tylko jedno? To ma byc "darmowa probka"? Jesli tak, to poprosze o wiecej Zanim zrobisz kolejne zdjecie, to pomysl co chcesz nim przekazac i jak, w jakiej formie?
    I jeszcze jedno: chcesz oceny technicznej czy merytorycznej?

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArturBonoVox Zobacz posta
    Spojrz Polsar na to zboku.
    Hmmm.. Chyba zjadles spacje Heh

To samo odczucie, co koledzy, legitymacyjnie. Pokaz jej wiecej niz tylko twarz i przyleglosci. Idz w plener, do parku. Dziewczyna piekna - popracuj z nia
    Na świat spoglądam przez armatę...

Uzależniony

Domyślnie

DonBolano, hehehehh, niezle wyszlo

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

1. Modelka robi wrażenie, ma potencjał, tylko niech śmiało bawi się mimiką, można też śmiało pobawić się makijażem czy fryzurą.
    2. Zdjęcie zbyt 'sztywno' zrobione. Wprawdzie nie jest legitymacyjne bo jakieś cienie (i dobrze!) się pojawiają, ale tak... troszkę pomysłu czy emocji nie zaszkodzi. Nie samo zastynięcie w bezruchu i 'pstryk' . Mówiłeś coś do niej przed/po zrobieniu tego zjęcia?
    3. Za duże - na _dłuższym_ boku powinno mieć max 800 pikseli... a ty na krótszym zrobiłeś 800.
    4. Coś z jakością mi nie gra, podejrzewałbym kompresję (800x195 i tylko 138kB? U mnie portrety 800x533 mają między 150 a 200kB).

Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    1. Modelka robi wrażenie, ma potencjał, tylko niech śmiało bawi się mimiką, można też śmiało pobawić się makijażem czy fryzurą.
    2. Zdjęcie zbyt 'sztywno' zrobione. Wprawdzie nie jest legitymacyjne bo jakieś cienie (i dobrze!) się pojawiają, ale tak... troszkę pomysłu czy emocji nie zaszkodzi. Nie samo zastynięcie w bezruchu i 'pstryk' . Mówiłeś coś do niej przed/po zrobieniu tego zjęcia?
    3. Za duże - na _dłuższym_ boku powinno mieć max 800 pikseli... a ty na krótszym zrobiłeś 800.
    4. Coś z jakością mi nie gra, podejrzewałbym kompresję (800x195 i tylko 138kB? U mnie portrety 800x533 mają między 150 a 200kB).
    Koleżanka pojawiła się na mej sesji pierwszy raz jako modelka, a dla mnie także była to pierwsza poważniejsza sesja :-) Troszkę ją musiałem rozluźnić.
    Postaram sie pokazać po południu inne prace z tej sesji.
    Paweł

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

I pokazałeś, jest ok. Wrzuć coś więcej

Miasto
    Polska

Domyślnie

Jeszcze jedno :

Paweł

Domyślnie

mi bardzo przeszkadza to przepalenie włosów z lewej strony. Poza tym zdjęcie lepsze od poprzedniego. pzdr B.
    5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów