dokladnie o tym mowie!Zamieszczone przez gonzo44
to jest to, na co czakam
oby wczesniej, niz za 5 lat![]()
![]()
ale tu sprawa jest trudniejsza: ze wzgledu na czynnik ludziki, ktory przejawia sie w snobstwie? glupocie? czy jeszcze sam nie wiem w czym.... bo jesli dla kogos jest rzecza ,,naturalna'', ze tansze modele aparatow maja idiotyczne ograniczenia (jak np. przytoczony przeze mnie samowyzwalacz) a nie po prostu slabsze parametry (szybkostrzelnosc, matryca itp) to firmy produkujace sprzet foto ciagle beda na tym zerowac!
jesli juz zostal przytoczony przez gonzo44 przyklad z dziedziny informatyki, to posluze sie takim oto argumentem uwypuklajacy moj punkt widzenia: jesliby dyski twarde w kompach mialy OGRANICZENIA w postaci TYLKO 1 partycja w wersji standart, natomiast dowolna ich ilosc w wersji PRO - i te dwie wersje sprzedawane by byly (oczywiscie!) za inna kase, to ja to nazywam debilizmem i czekam na wejscie innych firmktore zdobeda rynek sprzetem bez ww ograniczen, a rozniacych sie w cenie wedlug pojemnosci, szybkosci = konkretnych parametrow! jesli jednak komus tego typu ograniczenia wydaja sie ,,naturalne'' - to brak pytan....