@Krzychu:
zgadzam sie z Toba - odnosnie truizmu. Ale to jest watek ,,co za 5 lat'' - dlatego pisze o swoich marzeniach - tylko wolny rynek i wieksza konkurencja spowoduje, ze bede miec taniej, wiecej i lepiej![]()
@Krzychu:
zgadzam sie z Toba - odnosnie truizmu. Ale to jest watek ,,co za 5 lat'' - dlatego pisze o swoich marzeniach - tylko wolny rynek i wieksza konkurencja spowoduje, ze bede miec taniej, wiecej i lepiej![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Wmawiając mu że go uszczęsliwiają ?Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Wlasnie o to mi chodzi: wiadomo, ze firmy uszczesliwiaja ,,umiarkowanie'' tak, aby co lepsze kaski zostawic do wersji pro - ale, niech to rzeczywiscie beda ,,co lepsze kaski'' a nie debilne ograniczenia.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
A jesli mam puscic wodze fantazji to bym chcial, aby dodatkowo firmware byl programowany dla uzytkownikoww C lub jakims innym prostym jezyku
![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
No na ten moment jest to chyba moje najwieksze marzenie, moc zaprogramowac kazdy przycisk w dowolny sposob (tak na poczatek), a pozniej wszystkie inne funkcje....ehhh fantazja, fantazjaZamieszczone przez gawryl
A tak naprawde to przydalaby sie taka konkurencja jaka jest powiedzmy miedzy AMD a Intelem - czyli totalna wojna technologiczno cenowa!
Zamieszczone przez gawryl
Sorry, nie zauwazylem, ze masz 300d...
Pisales, ze trzeba miec aparat z serii 1, a to nieprawda,
bo 20d ma tez ta opcje. Fakt, ze skomplikowana droga.
W pewnym sensie CF to robia. Z kolei myslisz, ze naprawde lepiej bysZamieszczone przez gonzo44
to ustawil niz setki testerow Canona przez ostatnie 40 lat?
ustawil bys to tak, jak pasowalo by tobie.. i byc moze nikomu wiecej![]()