Precz z SONY.
A mialem napisac, ze pewnie Tomek zaraz wyskoczy z "z miloscia" do sonyZobaczymy... Sony lubi ekstremalne systemy w odosobnieniu
Moze zrobia cos w 4/3... Kto wie... Choc jak narazie to E1 i E300 ani sztuki poza sklepem nie widzialem
828 w porownaniu do trabich tez rarytas.
...
moge tak zrobic wgrywajac nielicencjowany ruski hack i stracic gwarancje (co zreszta zrobilem) - jesli uwazasz, ze to ,,naturalne'' rozwiazanie to wybacz, nie mamy o czym rozmawiac. dla mnie dalej canon ma debilne ograniczenia zmuszajace do kupienia wersji pro lub... balansowania na granicy utraty gwarancji.Zamieszczone przez snowboarder
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Cały czas jesteś w grubym błędzie uważając że głównym zadaniem Canon jest zrobienie Tobie dobrze, a im chodzi tylko o kasę...Zamieszczone przez gawryl
Dają takie ograniczenia jakie marketingowo uważają za słuszne i póki co z czysto ekonomicznego punktu widzenia wychodzą na tym najlepiej na całym rynku. Ja bym chylił głowę przed ich umiejętnościami robienia pieniędzy zamiast pisać takie pierdoły...
*******y to Ty piszesz, jesli wydaje Ci sie, ze jako jedyny zrozumiales marketingowe intencje firmy Canon. Post wczesniej dalem tego dowod, a jesli nie zrozumiales - popros mamy zeby Ci przeczytala na glos i przetlumaczyla.Zamieszczone przez Krzychu
Wracajac do tematu - za 5 lat licze na wiekszy wybor firm i wiele nowatorskich rozwiazan - konkurencja to jest to, co lubie !
To ja jeszcze a'propos wypisywania pierdół zadedykuje następujący link dla kolegi Gawryla...
http://www.kodak.com/global/en/profe...LRcIndex.jhtml
Tak odnośnie istnienia aparatów innych marek z bagnetem Canona...
Jakby jeszcze pogrzebać trochę w historii to by się trochę Kodaków z bagnetem EF znalazło...
mam przeczytac caly serwis? czy chodzi Ci o cos konkretnie? trudno zrozumiec Twoje intencje....Zamieszczone przez Krzychu
jesli chodzi o fakt istnienia innych marek z bagnetem EF, to nie przecze - wiem,ze sa! uwazam jednak, ze jest ich za malo i za malo jest innych firm z rozwiazaniami w dziedzinie lustrzanek. takie firmy jak Canon czy Nikon czuja sie pewnie i robia to, co chca... oby sie im noga powinela - na nasza konsumencka korzysc, oczywiscieoby jak najszybciej wyrosl im konkurent, co by zdobywal rynek rozsadnymi rozwiazaniami (bez glupich ograniczen dla uzytkownikow) a do wersji pro wpychal coraz wieksze matryce, coraz wieksze bufory i takie tam, wlasnie tym zachecajac pro-uzeytkownikow do siebie.
Ehe, konkretnie chodzi mi o DCS ProSLR/c do którego to dostałeś dokładnego linka. Mało czytelna ta strona, to fakt ale to już nie moja wina że pomyliłeś ją z całym serwisem... Przy okazji - ilość informacji udostępnianych przez Kodaka dla tego aparatu jest IMHO wzorowa.Zamieszczone przez gawryl
To są ogólniki, wiadomo że każdy by chciał taniej, więcej, lepiej itp. Czysty truizm. Tyle że cały czas - nawet jakiejś nowej firmie wchodzącej na rynek - będzie chodziło o zrobienie kasy a nie uszczęśliwianie użytkowników (mimo że te rzeczy są skorelowane w jakiś tam sposób). To niezwykle złożony problem z wieloma czynnikami - wypuszczając produkt na rynek trzeba sobie zapewnić przyszłość - jak wypuszczą coś co ma wszelkie możliwe funkcje, co zrobią w następnym kroku ? Itp, itd....Zamieszczone przez gawryl