No Maćku, ale po nocy Cię nachodzą myśli
A co do meritum wątku to dobrze by było poodglądać sobie trochę takich zdjęć - choćby tu: http://forum.nikon.org.pl/forumdisplay.php?f=28 - tam znajdziesz też sporo odpowiedzi na pozostałe pytania - polecam wątki kol. Sailora i Yoz'a
a na sesję jak przyjdzie co do czego to zaprosić dziewczyny z koleżanką/koleżankami które potrafią np., umalować itp. bo Ciebie nie posądzam o umiejętność malowania, szminkowania itp. (żaden typowy facet nie ma o tym pojęcia.. no Vitez ma ale on widocznie jest nietypowy).. Co do wynagrodzenia to trzeba spisać umowę i mogą być nim np. zdjęcia.. i w umowie powinien być zakres wykorzystania zdjęć - zarówno co możesz ty zrobić z nimi jak i co może zrobić modelka..
ale jak fotografowałeś do tej pory sport to wydaje mi się że na początek popróbuj zdjęć koleżanek w ubraniach - ja mimo że już ze 25 lat robię zdjęcia to jeszcze nie czuję się na siłach próbować tego rodzaju zdjęć - bo to bardzo duża sztuka pokazać ładnie i ze smakiem nagie ciało.. trzeba dużo wiedzy i doświadczenia w pracy ze światłem.. inaczej nic dobrego nie wyjdzie..