czesc koledzy
sledze wasze forum juz jakis czas, jednak dopiero dzisiaj zarejestrowalem tutaj konto poniewaz mam pytanie.
glownie robie zdjecia meczykow kosza - sam gram i wiem kiedy jakas ciekawa akcja sie za chwile wydarzy plus daje mi to duzo frajdy. niestety podczas treningow bo w meczach wychodze w podstawowej. wychodzi to bardzo dobrze.
mialem kilka propozycji do sesji rozbieranych z kolezankami ktore nas dopinguja jak na razie sie nie zdecydowalem chociaz bardzo bym chcial. potrzebuje kilku porad
1. mozecie mi napisac gdzie sa przepisy prawne ktore musze znac w takiej sytuacji zeby nie posadzil mnie nikt o wykorzystywanie.
2. jak juz wszystko zgram i ustawia modelke to czy mozna ja dotykac, tak chyba bedzie szybciej? zeby bylo perfekcyjnie
3. czy musze miec swiadka?
4. czy czesto dochodzi do prob wykorzystania fotografika na planie. bo jak beda sie ocieraly o mnie to czy bedzie to wykorzystanie?
4a) jak radzic sobie z ewentualnym stawaniem
5. jest taka rozkminka, zeby zainwestowac w dziewczyne ktora jest modelka w zawodzie, zeby szybciej lapac doswiadczenie.no i chyba nie bede musial jej dotykac na poczatku. co o tym sadzicie?
6. te dziewczyny sa calkiem ladne ale nie wiem jak wygladaja bez ciuchow n a sobie. obawiam sie, ze moga byc niezadbane czy cos i popsuje sobie reputacje jak zwroce na cos uwage. jak pewne rzeczy mowic?
kazda porada bedzie cenna. jesli to ma znaczenie to robie zdjecia analogowe ktore wymagaja ciemni. czy oddajac takie zdjecia do laboratorium trzeba podpisywac jakies dokumenty? nie chce zeby gdzies wyplynely i obawiam sie kradziezy.
pzdr koledzy