Pokaż wyniki od 31 do 40 z 60

Wątek: Niby aparat zdjęć nie roby tylko fotograf, ale...

Widok wątkowy

Początki nałogu
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fazid_66 Zobacz posta
    Właśnie koledze z pracy zrobili zdjęcie jak jechał samochodem, a żadnego fotografa przy tym nie było.
    Twój znajomy też robi zdjęcia widoków i zdjęcia chociażby rodzinne na fotoradarze?

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    często spotykam się z takim tekstem i najlepsze z tego wszystkiego jest to, że lecą z ust osób, które posiadają modele z wyższych półek....
    Skoro więc nie aparat czyni zdjęcie to po jasną cholerę im te zaawansowane modele aparatów?
    Na jednym z plenerów, na wykładzie inauguracyjnym Pani powiedziała właśnie to zdanie " to nie aparat robi zdjęcie..."....dzień później spotkałam się z nią gdzieś na mieście. Zobaczyła, że mam analoga i zaczęła wypytywać o materiał na którym pstrykam, powiedziałam, że kodak czarnobiały na c41....owa pani niesamowicie się skrzywiła machneła ręką i wróciła do robienia zdjęć swoim nikonem dXXX :[...a podobno nie aparat ( a co dopiero materiał) robi zdjecie :/
    Ciekawa jestem czy Ci co są na tych modelach z wyzszej polki Nikona i Canona z checia wrociliby do nizszych modeli :> a już o zenitach nie wspomne.
    hmm... Czy ja wiem? ja też robię zdjęcia zenitem którego uwielbiam...

zaawansowane modele są po to aby dawać komfort pracy z aparatem... W tych wyższych półkach więcej producenci patrzą na uchwyt(aby był pewniejszy) itp.
    Ostatnio edytowane przez Amok ; 05-01-2009 o 22:04
    / 6d / C15mm Fisheye / C17-40 / C50 1.8 STM / C135 2.0 / Fujifilm x100s / 430EX II / 2x YN685 / Voigtlander Bessa R4a + 21mm f4 + 35mm f2.5
    http://adamlakomy.pl - PORTFOLIO
    http://photoskateboarding.blogspot.com - skate portfolio

Uprawnienia umieszczania postów