Strona 10 z 20 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 194

Wątek: [zabol] obrazki

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

szkoda, że nie pokazałeś więcej Marakeszu na forum, bo msz warto!
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Domyślnie

to jeszcze nie wszystko

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zabol Zobacz posta
    to jeszcze nie wszystko
    I tego się musisz trzymać, to bedzie chyba mój najczęściej otwierany temat CB jeśli będziesz wrzucać więcej fot
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

to jeszcze nie wszystko
    Galeria na forum to galeria na forum. Bez takiego "więcej tu" czy "więcej u mnie na stronie" proszę - be traktowania forum jako narzędzia do pozycjonowania, wystarczy że masz adres w stopce.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Galeria na forum to galeria na forum. Bez takiego "więcej tu" czy "więcej u mnie na stronie" proszę - be traktowania forum jako narzędzia do pozycjonowania, wystarczy że masz adres w stopce.
    No OK, ale przecież większość osób wybiera selektywnie kilka zdjęć, które np. uważa za najcieksze, a jeżeli ktoś chciałby zobaczyć pełen set to wchodzi tam przez podanego linka. Co w tym złego? Moim zdaniem to nawet dobrze, że na forum jest dodatkowo selekocjowany set, dzięki temu nie muszę oglądać gniotów, których nie chce, a jak coś mi się podoba to wchodzę na podany link

PS. Ale to chyba dyskusja bardziej ogólna, aniżeli do przypadku k. zabola...

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    No OK, ale przecież większość osób wybiera selektywnie kilka zdjęć, które np. uważa za najcieksze, a jeżeli ktoś chciałby zobaczyć pełen set to wchodzi tam przez podanego linka. Co w tym złego?
    Nic złego. Słowo-klucz to "kilka" . A nie jedno i "reszta na stronie" .
    Jeżeli ktoś na forum zakłada Galerię to niech to będzie Galeria zdjęć a nie odnośników do swojej strony - zwykła wizualna ocena zawartości wątku wystarczy by rozróżnić spamera od publikatora.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

OK. Zgadzam się w całej rozpiętości (tonalnej matrycy)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Jakiego pozycjonowania?! Vitez ja cię prosze, nie mierz wszystkich swoja miarką. Dlaczego nie ma wszystkich zdjęć w poscie na forum? Do zwyczajnie nie chce mi sie klikać, przeklejać adresy zdjeć, a potem jeszcze to wszystko numerować. Jak chcesz, to mogę nie pokazywać tu żadnych zdjęć.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

zabol, nie obrażaj się, robisz świetne zdjęcia, pokazuj ich tu jak najwięcej.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Vitez ja cię prosze, nie mierz wszystkich swoja miarką.
    U co za argument. A gdzieś tu widzisz moją galerię z odnośnikami do mojej strony?
    Nie ma to jak na fochu pisać posta.

Dlaczego nie ma wszystkich zdjęć w poscie na forum? Do zwyczajnie nie chce mi sie klikać, przeklejać adresy zdjeć, a potem jeszcze to wszystko numerować.
    Nie musisz wszystkich, wystarczy kilka-kilkanaście. Jak Ci się nie chce to tego nie rób - decyzja należy do Ciebie. Mi zależy tylko na tym by wątki Galeriowe były wątkami ze zdjęciami, nie z linkami. Skoro Ci nie zależy na dbaniu o swoją własną Galerię tu na forum to tylko o Tobie świadczy...
    Nawet tytuł masz "obrazki" a człowiek wchodzi i widzi "linki" .

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    zabol, nie obrażaj się, robisz świetne zdjęcia, pokazuj ich tu jak najwięcej.
    I właśnie o to mi chodzi - by na forum pokazywać zdjęcia! A nie naganiać do odwiedzania swojej strony.

Jak ktos tego nie rozumie bo mu się nie chce to tym bardziej przykro.
    Ostatnio edytowane przez Vitez ; 01-03-2010 o 15:17 Powód: Automerged Doublepost

Strona 10 z 20 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów