zimowe opowieści![]()
Tak na oko jeżeli dobrze umiem przewidywać, to jakbyś trochę poczekał, to byliby szerzej rozstawieni i byłoby wg mnie lepiej![]()
dzień babci i dziadka![]()
Aż się rozdarłem wewnętrznie na dwie osoby - jedną, która broni tego zdjęcia przez jego reporterską wymowę (pierwsze dziecko cośtam trzyma, drugie grzebie se w buzi/gwiżdże, trzecie siedzi, no a dalej wiadomo) i drugą, która chętnie zobaczyłaby taką fotę tylko że w minimalistycznej wersji - 2 osoby z parasolami na 1 planie + tylko chłopaszek pomiędzy nimi.
Git!
Technicznie jak zawsze bez zarzutu. Contentowo - wzbudziłeś moją ciekawość poprzez nie pokazywanie twarzy aktora i znowu mam wahanie, czy lepiej jest tak jak jest, czy dałbym pomiędzy 2 i 3 jakąś ładną skrzywioną minę...
To, że wprowadzasz mnie w takie zagwozdki bardzo dobrze świadczy o twoich zestawach. Lubię!
Witam
Poznałem Daniela (zabol-a) jakiś czas temu i muszę dodać że nie tylko robi swietne reportaże ale też potrafi o ich tworzeniu i powstawaniu super opowiadać do daje naprawdę niezłego kopa ludziom, którzy o fotografii zaczeli więcej rozmawiać niż uprawiać - dzięki Daniel za wizytę w KFPiA ;-)))))