szkoda, że nie pokazałeś więcej Marakeszu na forum, bo msz warto!
szkoda, że nie pokazałeś więcej Marakeszu na forum, bo msz warto!
Założyłem sobie FOTOBLOGA
No OK, ale przecież większość osób wybiera selektywnie kilka zdjęć, które np. uważa za najcieksze, a jeżeli ktoś chciałby zobaczyć pełen set to wchodzi tam przez podanego linka. Co w tym złego? Moim zdaniem to nawet dobrze, że na forum jest dodatkowo selekocjowany set, dzięki temu nie muszę oglądać gniotów, których nie chce, a jak coś mi się podoba to wchodzę na podany link
PS. Ale to chyba dyskusja bardziej ogólna, aniżeli do przypadku k. zabola...
OK. Zgadzam się w całej rozpiętości (tonalnej matrycy)![]()
Jakiego pozycjonowania?! Vitez ja cię prosze, nie mierz wszystkich swoja miarką. Dlaczego nie ma wszystkich zdjęć w poscie na forum? Do zwyczajnie nie chce mi sie klikać, przeklejać adresy zdjeć, a potem jeszcze to wszystko numerować. Jak chcesz, to mogę nie pokazywać tu żadnych zdjęć.
zabol, nie obrażaj się, robisz świetne zdjęcia, pokazuj ich tu jak najwięcej.
U co za argument. A gdzieś tu widzisz moją galerię z odnośnikami do mojej strony?
Nie ma to jak na fochu pisać posta.
Nie musisz wszystkich, wystarczy kilka-kilkanaście. Jak Ci się nie chce to tego nie rób - decyzja należy do Ciebie. Mi zależy tylko na tym by wątki Galeriowe były wątkami ze zdjęciami, nie z linkami. Skoro Ci nie zależy na dbaniu o swoją własną Galerię tu na forum to tylko o Tobie świadczy...Dlaczego nie ma wszystkich zdjęć w poscie na forum? Do zwyczajnie nie chce mi sie klikać, przeklejać adresy zdjeć, a potem jeszcze to wszystko numerować.
Nawet tytuł masz "obrazki" a człowiek wchodzi i widzi "linki".
I właśnie o to mi chodzi - by na forum pokazywać zdjęcia! A nie naganiać do odwiedzania swojej strony.
Jak ktos tego nie rozumie bo mu się nie chce to tym bardziej przykro.
Ostatnio edytowane przez Vitez ; 01-03-2010 o 15:17 Powód: Automerged Doublepost