Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Poszukuje klapki od gniazda CF 400D

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Poszukuje klapki od gniazda CF 400D

Tak jak w temacie, pewnego razu źle złapałem klapkę od gniazda pamięci karty CF. Niestety pękła mi i teraz jest 3 centymetrowa ryska z milimetrową szparą. Szukałem tego na Allegro, Ebay i w kilku sklepach w 3mieście. Niestety bez żadnych rezultatów, dzwoniłem również do serwisu w Warszawie na ul. Żytnią. Mają coś takiego, ale nie wyślą mi tego pocztą. Chcą ażebym wysłał im aparat, po policzeniu kosztów wysyłki w obie strony i ceny naprawy zamknąłem się w 350zł. To chyba za dużo jak na taką małą naprawę. Może ma ktoś taką cześć u siebie na składzie i podeśle mi ją, oczywiście za opłatą.
    Poniżej przedstawiam zdjęcie wadliwej części:

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Zamów u nich tę klapkę a ja Ci ją odbiorę i przywiozę do Gdańska, na to powinni pójść.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    Zamów u nich tę klapkę a ja Ci ją odbiorę i przywiozę do Gdańska, na to powinni pójść.
    Jak się spotkamy na jakimś Gdańskim plenerze to porozmawiamy.
    Z góry dzięki za pomoc!

Uprawnienia umieszczania postów