Cytat Zamieszczone przez x-mac Zobacz posta
A gdzie ten trzeci?

Chyba XVII w., z Siczy zaporoskiej? Bardzo ładne foto! Pobrzęczeć by można nad lewym górnym narożnikiem, ale do prasy jasne tło jak znalazł, do prezentacji - trochę przeszkadza.

Szczypta humoru nie zaszkodzi Fajnie uchwycone, choć ten kran dziwnie się zamyka w kadrze, tj. albo szerzej, albo ciaśniej i w poziomie, ew. kwadrat. Przynajmniej ja bym tak to widział.
Trzeci - też się nad tym zastanawiałem - widać trzeci to trzeci
Białe tło - no to fakt ale tam jeszcze była końcówka nazwy banku, waliła po oczach - wolę takie "białe" niż z tą "konćówką".

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
fajne wszystkie trzy...mam nadzieję, że to nie jedyne zdjęcie FOLKOWE... ja wiem, że w takich przypadkach nie wszyscy lubią czy chcą żebym im robić zdjęcia, ale wystarczy dać pięć złotych i masz modela prawie za darmo i już nie psioczy)) Gość z Ukrainy fajny, ale ciut za ciasno wg mnie z lewej a gołąby bym troszkę wyprostował do kran jest rzucającym się w oczy elementem i sprawia wrażenie, że całe zdjęcie jest krzywe... ale motyw ekstra))
Z robieniem to było tak - występy miały być od 12 - a o 12.10 zaczęło się robić ciemno na niebie i trzeba było uciekać. Byłem na mieście od 11.40 - i w zasadzie (niestety) - te zdjecia to wszystko co mam (co się nadaje do pokazania z 10 zrobionych). Kran rzeczywiście krzywy, widziałem że trzeba poprawić przed dodaniem ale... lenistwo?

Dziękuję za komentarze. To może dzisiaj tak...

88.

89.