Strona 10 z 18 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 171

Wątek: [marek_zielona] moje fascynacje

Początki nałogu Awatar x-mac
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Bardzo ciekawa analiza kłosa (#81) - tylko ten kadr jakiś niezdecydowany, ani centralny ani co - jak zboże na wietrze Ładne foto!
    marcin
    forma wynika z funkcji (ls) - mniej znaczy więcej (mvdr) - ornament to zbrodnia (al)

szukaj: 1 2 3

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie BuskerBus" Zielona Góra 2009

85. FOLK STRIT TRIO - z Polski (pisownia oryginalna)

86. Reprezenant Ukrainy

87. Obrady jury przy kranie
    Dopiero zaczynam...
    Moja Strona
    Profil na FB

Początki nałogu Awatar x-mac
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marek_zielona Zobacz posta
    85. FOLK STRIT TRIO - z Polski (pisownia oryginalna)
    A gdzie ten trzeci?
    86. Reprezenant Ukrainy
    Chyba XVII w., z Siczy zaporoskiej? Bardzo ładne foto! Pobrzęczeć by można nad lewym górnym narożnikiem, ale do prasy jasne tło jak znalazł, do prezentacji - trochę przeszkadza.
    87. Obrady jury przy kranie
    Szczypta humoru nie zaszkodzi Fajnie uchwycone, choć ten kran dziwnie się zamyka w kadrze, tj. albo szerzej, albo ciaśniej i w poziomie, ew. kwadrat. Przynajmniej ja bym tak to widział.
    marcin
    forma wynika z funkcji (ls) - mniej znaczy więcej (mvdr) - ornament to zbrodnia (al)

szukaj: 1 2 3

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

fajne wszystkie trzy...mam nadzieję, że to nie jedyne zdjęcie FOLKOWE... ja wiem, że w takich przypadkach nie wszyscy lubią czy chcą żebym im robić zdjęcia, ale wystarczy dać pięć złotych i masz modela prawie za darmo i już nie psioczy)) Gość z Ukrainy fajny, ale ciut za ciasno wg mnie z lewej a gołąby bym troszkę wyprostował do kran jest rzucającym się w oczy elementem i sprawia wrażenie, że całe zdjęcie jest krzywe... ale motyw ekstra))

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez x-mac Zobacz posta
    A gdzie ten trzeci?

Chyba XVII w., z Siczy zaporoskiej? Bardzo ładne foto! Pobrzęczeć by można nad lewym górnym narożnikiem, ale do prasy jasne tło jak znalazł, do prezentacji - trochę przeszkadza.

Szczypta humoru nie zaszkodzi Fajnie uchwycone, choć ten kran dziwnie się zamyka w kadrze, tj. albo szerzej, albo ciaśniej i w poziomie, ew. kwadrat. Przynajmniej ja bym tak to widział.
    Trzeci - też się nad tym zastanawiałem - widać trzeci to trzeci
    Białe tło - no to fakt ale tam jeszcze była końcówka nazwy banku, waliła po oczach - wolę takie "białe" niż z tą "konćówką".

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    fajne wszystkie trzy...mam nadzieję, że to nie jedyne zdjęcie FOLKOWE... ja wiem, że w takich przypadkach nie wszyscy lubią czy chcą żebym im robić zdjęcia, ale wystarczy dać pięć złotych i masz modela prawie za darmo i już nie psioczy)) Gość z Ukrainy fajny, ale ciut za ciasno wg mnie z lewej a gołąby bym troszkę wyprostował do kran jest rzucającym się w oczy elementem i sprawia wrażenie, że całe zdjęcie jest krzywe... ale motyw ekstra))
    Z robieniem to było tak - występy miały być od 12 - a o 12.10 zaczęło się robić ciemno na niebie i trzeba było uciekać. Byłem na mieście od 11.40 - i w zasadzie (niestety) - te zdjecia to wszystko co mam (co się nadaje do pokazania z 10 zrobionych). Kran rzeczywiście krzywy, widziałem że trzeba poprawić przed dodaniem ale... lenistwo?

Dziękuję za komentarze. To może dzisiaj tak...

88.

89.
    Dopiero zaczynam...
    Moja Strona
    Profil na FB

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marek_zielona Zobacz posta
    Oj dawno mnie nie było - muszę nadrobić zaległości w czytaniu. Dziękuję za komentarze. Dziś kilka zdjęć z wizyty w Suchej Beskidzkiej.

Portrety i zwierzaki tak sobie.

Wg mnie krajobraz to jest to co Ci wychodzi na 120%.
    Swietnie - tak trzymac.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie Galeria Handlowa Focus Mall okiem starego samochodu widziana...

Parteq - Krajobraz lubię, ten miejski także...

90. Po zakupach

91. W lewo

92. W prawo

93. Garbus

94. Wyprzedaż
    Dopiero zaczynam...
    Moja Strona
    Profil na FB

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

nie słuchaj, nie słuchaj)) powiem jak ja to widzę: wchodze do galerii i widzę zdjęcia zróżnicowane pod względem tematycznym ...i chce mi się oglądać... nie twierdzę, ze wszystkie zdjęcia mi sie podobają, ale oglądam wszystkie bo nie wiem co będzie dalej... to zupełnie co innego jak w galeriach tematycznych np. ptaki... zupełnie mnie nie interesują i choćbym nie wiem jak podziwiał kunszt i fachowość wykonanych zdjęć po pierwszych pięciu mam dosyć i dalej nie idę bo wiem co będzie...kolejny jastrząb...pustułka czy zimorodek... nie jestem ornitologiem więc dziękuję. Podziwiam oczywiscie tych, którzy potrafią godzinami czatować na fajne ujęcie, ale wolę byc zaskakiwany czymś nowym i tego mogę oczekiwać w galerii marka... Tak więc nie ograniczaj się tematycznie

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie Pliszka - rzeczka...

ADSO - dziekuję. Zgadzam się z Tobą. Zresztą nie umiem być monotematyczny - coś zobaczę, pomyślę i z tego są pstryki (lepsze lub gorsze). Co do galerii z ptaszkami - mam to samo... podpisuję się pod tym co napisałeś. Szczerze, to mi to działa na nerwy czasem bo momentami pierwsze 6-7 wątków to sama ornitologia.

A "z dziś"... z wyprawy na ryby... (wszystkie, poza 98, składaki HDR z "3", robione z ręki)

95.

96.

97.

98.
    Dopiero zaczynam...
    Moja Strona
    Profil na FB

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie HDR-Las

99.