63 i 64...piękna dal wyszła na zdjęciach dzięki tym drzewom z tyłu....czuje się przestrzeń...fajne, fajne
63 i 64...piękna dal wyszła na zdjęciach dzięki tym drzewom z tyłu....czuje się przestrzeń...fajne, fajne
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
63. bardzo fajna, tylko widzialbym ja z ostroscia w calym kadrze a najbardziej na 1 planie, zeby te slady prowadzily wzrok, ale i tak zacnie![]()
74.
na 79 mi czegoś brakuje... patrząc an Twoje poprzednie zdjęcia to jakoś tak nijako wygląda, wiem, pogoda była jaka była ale na tym niebie oprócz księżyca niestety nic nie ma i on zajmuje całą moją uwagę, taki niedosyt mam po tym co zobaczyłem u Ciebie wcześniej![]()
A bo czasu brak, żeby pojechać w plener... a ostatnie zdjęcia odgrzane z początku maja konkretnie 77-79 z parku Mużakowskiego, 75-56 z balkonu... Może pod koniec najbliższego tygodnia czas znajdę... Wybieramy się poza Zieloną Górę odpocząć troszkę. A na 79 fascynowała mnie wielkość tych dwóch topolek na tle całej reszty - ale widać nie oddałem tego na zdjęciu, może gdyby ktoś tam po trawie chodził, to wyglądało by to inaczej.