Dobry klimat. Słychać szum wiatru, a nawet go widać..:wink:
Dobry klimat. Słychać szum wiatru, a nawet go widać..:wink:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Ostatnio edytowane przez marek_zielona ; 17-02-2009 o 21:10
26.
27. Do bramy
28. Aleja w Parku Poetów
Ostatnio edytowane przez marek_zielona ; 01-03-2009 o 00:26 Powód: Automerged Doublepost
Może jakieś podpowiedzi? Co zrobić, żeby "pstryki" były lepsze? Co jest źle a co dobrze?
No to może ja coś napiszę
Seria ze starą wylęgarnią i ogródki działkowe jakoś do mnie nie trafiają:-| Faktycznie trochę oczy bolą, za dużo jaskrawości, pstrokacizny...Chyba nie moje kolory do końca
23. Ładnie skomponowane, bardziej malarskie niż fotograficzne i to akurat w tym przypadku na +, choć...hm. odjęłabym trochę tej żółci.
24, 26, 30 - Za ciemne. Razi mnie przepalone niebo. Ujęcia też jakieś takie, niespecjalnie ciekawe.
25. Baaardzo faajne! Super nastrój.
27. Też spoko. Jakbyś tylko tak lekko wyprostował, bo leci w prawo... i trochę się bardziej zniżył do zdjęcia, by jeszcze mocniej uwydatnić głębie...to byłoby jeszcze lepiej, ale i tak mi się podoba:smile:
Dzika gratulujęNie wiem czy bym się odważyła...
NO. To by było na razie tyle moich WidziMISIE![]()
Ostatnio edytowane przez marek_zielona ; 11-03-2009 o 10:51
32 - trwałaPrzejaja
![]()
Zdaje mi się, że zaczynam rozumieć, jak należy malować...
100-letni Tycjan
400D kit S10-20 C70-200 4f