Strona 12 z 18 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 171

Wątek: [marek_zielona] moje fascynacje

Początki nałogu Awatar x-mac
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

#103 - też jestem zdania, a przynajmniej tak mi podpowiada własne poczucie estetyki, że to jest najlepsze z ostatnich zdjęć makro Piękne rozmycie tła w odcieniach zieleni. Motylek mógł być nieco większy w kadrze, ale wówczas zniknęłoby tyle przyjemnej zieleni!
    marcin
    forma wynika z funkcji (ls) - mniej znaczy więcej (mvdr) - ornament to zbrodnia (al)

szukaj: 1 2 3

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez x-mac Zobacz posta
    #103 - też jestem zdania, a przynajmniej tak mi podpowiada własne poczucie estetyki, że to jest najlepsze z ostatnich zdjęć makro Piękne rozmycie tła w odcieniach zieleni. Motylek mógł być nieco większy w kadrze, ale wówczas zniknęłoby tyle przyjemnej zieleni!
    Biorąc pod uwagę, że nie mam obiektywu makro... dziekuję. No i mam więcej zdjęć tego typu motylków.

Najpierw obiecana rogocizna(ubiegł mnie kolega z forum z tym samym tematem).

Miałem zabawę w podchody. Wiaterek wiał z boku - więc mnie nie czuły i mogłem podejść dosyć blisko na 30m i kucnąć. Wiedziały, że coś jest nie tak bo zaczęły się rozglądać.

110.

W końcu sarna(chyba to jest sarna) podbiegła centralnie w moją stronę i zaczęła prychać. Czemu nie zrobił tego "rogaty"? Samica - przewodnik stada?
    111.

Po usłyszeniu spustu migawki i "pipkania AF" (dziękuję Ci firmo Canon - jak to cholerstwo wyłączyć całkiem w 40D? Chyba przeczytam dokładnie instrukcję) zaczęły zmykać w stronę lasu i tyle je widziałem. Ponieważ aparat ustawiony na "M" to wyszło ciemno - bo czasu na zmianę ustawień nie było...
    112.
    Dopiero zaczynam...
    Moja Strona
    Profil na FB

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie Głodny zaskroniec

A złapał sobie taki gad "średnio świeżego" okonia w wodzie i mi próbował przynieść pod nogi - zaskoczony byłem bo szedł prosto na mnie... Po wielkości - chyba samica, bo one rosną większe a ten duży był. Całość "operacji" konsumpcji zajęła mu około 3 minutek. Niestety końcowy fragment - poszedł w trawę i te zdjęcia kiepsko wyszły, ich nie zamieszczam.

113.

114.

115.

116.

117.
    Dopiero zaczynam...
    Moja Strona
    Profil na FB

Domyślnie

Seria z zaskrońcem - rewelacja!

Początki nałogu Awatar szycho
    Miasto
    M-bórz

Domyślnie

Popieram przedmówcę
    EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
    www.tomaszszyszko.pl

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Dziękuję za komentarze...

118. Eksperyment - Słoneczniki (bez nieba?)
    Dopiero zaczynam...
    Moja Strona
    Profil na FB

Początki nałogu Awatar x-mac
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Nawet lekko przyciętego ogona ryby (#115) nie ma co żałować, bo i tak gad go "skadrował" mocniej (#117) - dance macabre w dobrym wydaniu - gratulacje!
    marcin
    forma wynika z funkcji (ls) - mniej znaczy więcej (mvdr) - ornament to zbrodnia (al)

szukaj: 1 2 3

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie Ruiny starego browaru

[119]

[120]
    Dopiero zaczynam...
    Moja Strona
    Profil na FB

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wcześniej jakoś nie trafiłem na Twój wątek. Teraz widzę, że sporo traciłem. Bardzo ładne, zróżnicowane tematycznie zdjęcia. Będę tu zaglądał częściej.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Wcześniej jakoś nie trafiłem na Twój wątek. Teraz widzę, że sporo traciłem. Bardzo ładne, zróżnicowane tematycznie zdjęcia. Będę tu zaglądał częściej.
    Dziekuję - a ja Twoją galerię oglądam od dawna (chociaż nie komentowałem).
    Dopiero zaczynam...
    Moja Strona
    Profil na FB

Strona 12 z 18 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów