Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: [MIT] Macierzyństwo

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar MIT
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Witam po raz trzeci.
    Szwaykao, kolaj, Paenka, Tomasz Goliński, iREM, fotokor 1, Mac, BuRton - sami zacni i znani forumowicze - nie kryguje się ale jestem nieco onieśmielony.
    Pierwszy raz pokazałem swoje zdjęcia publicznie i poddałem je krytycznej ocenie. Wstawiając je w sylwestrowy wieczór byłem mocno rozemocjonowany - tym tylko tłumaczę swój błąd ortograficzny, za który wstydzę się i szanowne grono jeszcze raz przepraszam.
    Dziękuję za ciepłe przyjęcie moich zdjęć. Bardzo cieszę się, że dostrzegliście to co czuję i to co chciałem na nich przekazać.
    Odpowiadając na pytania techniczne - wszystkie zdjęcia zrobiłem w mieszkaniu z JEDNĄ lampą błyskową skierowaną bezpośrednio z aparatu na ścianę. W pierwszym zdjęciu to czarne tło to nic innego jak "czeluść" otwartych drzwi. Pierwsze 2 zdjęcia robiłem EOSem 30D i obiektywem Sigma 17-70. Trzecie (po zmianie body i obiektywów) EOSem 5d z obiektywem 24-105. Lampa 580, Trochę zdjęcia PopSułem.
    Pozdrawiam i życzę pięknych zdjęć w tym roku.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez heniek Zobacz posta
    nie masz dwójki z całą główką?
    całość bdb!
    Sprawdziłem - to drugie zdjęcie robiłem już Canonem 5d.
    Dziecko na oryginalnym zdjęciu ma całą główkę, ale nieostrą, Matka obcięta.
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez MIT ; 01-01-2009 o 23:32 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów