No, Panowie, jak tam poszukiwane szronu? Z tego co widzę, to przy takiej pogodzie mozna się co najwyżej wiosny spodziewać:wink:
I nadal termin nieznany, pomimo, że battle założony w zeszłym miesiącu. Tak to można czekać do us... śmierci..:-)
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Odwilż jest dobrym znakiem, bo po odwilży jest prawdopodobieństwo wystąpienia przymrozków i wtedy i szron się znajdzie.
Ja zdjęcie mam. Czekam na Miclesa![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Micles siedzi w studio i robi sobie foty z modelkami, a tam raczej nei znajdzie szronu, no chyba ,ze jest lodowka.
http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.
Ok, obiecuję pokombinować.
Micles zachowuje dosyć chłodne stosunki z modelkami... O szron nie trudno.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
ciiiisza... <ziew>
Poddaję się. Na szron się nie załapałem. Wracając z Korbielowa widziałem przepyszne widoki, całe drzewa w szronie, że aż furczało, ale niestety pierwszy postój het het daleko...