Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 70

Wątek: [MasterCheat]Zaczynam od portretu, prosze o ocenę.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Fatalne światło.
    Bo przecięcie twarzy przez pół kontrastem nie wygląda za dobrze? Szczególnie w tym przypadku?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Pomijając fakt, że z samego zdjęcia niewiele wynika to to w tym przypadku światło jest w miarę uzasadnione coś jak by dziewczyna stała przy oknie.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    wawa

Domyślnie

To że dziewczyna stoi przy oknie jest oczywiste, natomiast to jak przy tym oknie została ustawiona jest IMO średnio fortunne.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Dopiero zaczyna Awatar Boobsoon

Domyślnie

Jesli mozna wtrącić swoje 5gr , tak appropos zdjecia z jak przypuszczam panna młodą - ktoś trafnie zauwazyl - wiecej miejsca w kierunku gdzie patrzy , a ja bym troszke wygladzil cere w ps (doslownie odrobinke) i popracowal nad przebaiwniami na policzku

p.s PS to nie zbrodnia !
    50D + grip + 17-40 L + speed light 580II ex ....
    ps. wsumie to sprzęt skradziony ;( zbieram od nowa !

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Światło boczne nie jest fatalne w tym przypadku i drzemią w nim naprawdę spore możliwości. Często jest wykorzystywane w filmie. Tyle, że fotograf fatalnie do niego podszedł i zamiast wykorzystać jego atuty zrobił to co zrobił.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Światło boczne nie jest fatalne w tym przypadku i drzemią w nim naprawdę spore możliwości. Często jest wykorzystywane w filmie. Tyle, że fotograf fatalnie do niego podszedł i zamiast wykorzystać jego atuty zrobił to co zrobił.
    Dokładnie to miałem na myśli.

Początki nałogu Awatar mastercheat
    Miasto
    Blachownia k/Częstchowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    To że dziewczyna stoi przy oknie jest oczywiste, natomiast to jak przy tym oknie została ustawiona jest IMO średnio fortunne.
    Nie takie do końca oczywiste.

Dziewczyna stoi w środku dużego pomieszczenia (opuszczonej fabryki). Do najbliższego oka (a raczej otworu po oknie) jest jakie 10 metrów
    a przez to okno świeci blenda. Z drugiej strony nic nie świeci w związku z czym jest ciemno.
    Ale mniejsza z tym bo i tak widzę ze się nie podoba...
    40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
    5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.

Miasto
    wawa

Domyślnie

No to blendą przywaliłeś zupełnie bez sensu, gdyby światło było delikatniejsze mogło by wyjść lepiej.

Miasto
    Blachownia k/Częstchowy

Domyślnie

3. a właściwie 2a
    (nie wiem kurcze, ale mi się podobały zawsze fotki z ukrytą połową twarzy w cieniu. Tak jakoś fajnie tajemniczo się robi.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    4.

Ostatnio edytowane przez mastercheat ; 15-10-2009 o 21:39 Powód: Automerged Doublepost
    40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
    5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.

Miasto
    Blachownia k/Częstchowy

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów