Kolaj ale czy wtedy fotki u innych nie byly by tez inne jesli maja inny profil u siebie ? :> To juz chyba lepiej zeby sie ladowalo bez profilu![]()
Kolaj ale czy wtedy fotki u innych nie byly by tez inne jesli maja inny profil u siebie ? :> To juz chyba lepiej zeby sie ladowalo bez profilu![]()
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
tak dorzuce od siebie ze zrobilem sobie galerie przez zenphoto.org
mam domene + iles tam miejsca na serwerze wykupione.
pare godzin mi zeszlo zeby ustawic bo sie na tym nie znam ale polecam.
A ja polecę www.iportfolio.pl najbardziej estetyczna z polskich stron oferujących zamieszczenie portfolio.
Za 122zł rocznie nie ma żadnych ograniczeń. Nie trzeba kupować domeny, hostingu, projektować strony.
Najbardziej estetyczne jest carbonmade.com, 35 zdjęć można zamieścić za darmo i to w zasadzie wystarcza jako portfolio.
mam pytanie - moze ktoś sie orientuje czy takie coś istnieje i jest bardzo drogie:
załozmy ze kupie domene www.mateusz.com i czy mam mozliwosc tworzenia adresu: galeria.mateusz.com ?
Tak masz taką możliwość. Jeśli to jest normalna firma oferująca hosting to masz możliwość darmowego stworzenia dużej ilości takich subdomen.
A samą domenę przy dobrym hostingu dostaniesz za free.
Tak będzie działać. Maile o takich adresach również będziesz mógł zakładać.
Od siebie mogę Ci polecić hosting na ovh.pl -
25 GB miejsca
transfer 500 GB/miesiąc
10 maili po 2 GB
domena za free
za 10 zł brutto miesięcznie
Korzystam z hostingu tej firmy od jakiś 8 miesięcy i jestem zadowolony
ogólnie też polecam ovh.pl jeśli chodzi o stabilność. Polecam też http://www.linuxpl.com/
5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705